Lotgenotenavonden ongewenste kinderloosheid

Lotgenotenavonden ongewenste kinderloosheid

Organisator: Miriam De Rycke

MPM Praktijk

Te Couwelaarlei, 84
2100 Deurne (Antwerpen)
Antwerpen

Laat telefoonnummer zien

Zoek een andere cursus
dinsdag 7 november 2017
dinsdag
7 november 2017
vanaf 20.00u tot 22.00u
dinsdag
21 november 2017
vanaf 20.00u tot 22.00u
dinsdag
5 december 2017
vanaf 20.00u tot 22.00u
dinsdag
19 december 2017
vanaf 20.00u tot 22.00u

Thema's

Gegeven door

  • Miriam De Rycke - kinderwenscoach

Prijs

  • 85 euro

Omschrijving

Je hebt een weg afgelegd om jouw kinderwens trachten te vervullen. De periode van vruchtbaarheidsbehandelingen is ten einde. Of je bent kinderloos door de loop van het leven: je ontmoette niet de juiste partner, je kinderwens stak pas laat de kop op, je gezondheid speelde je parten, je partner zag kinderen niet zitten of had al kids, …
Je merkt dat het lastig is om er met anderen over te praten, om mensen te vinden die begrijpen hoe het voelt. Je ziet op tegen de eindejaarsfeesten. Je vraagt je af, hoe moet ik verder, zonder kinderen van mezelf?

Tijdens deze avonden krijgt jouw niet-erkend verlies een plaats. Dit helpt je om je verdriet te verwerken. Zo krijgt je niet-vervulde kinderwens een plek. Je hoeft je verlies niet los te laten, je leert het anders vasthouden. Ook het effect van kinderloosheid op jou of op je relatie krijgt aandacht. Maar we werken ook toekomstgericht en kijken hoe jij jouw leven zin en vorm kan geven zonder eigen kinderen.
Je geeft jezelf een stem door je verhaal te doen. Zo krijgt het bestaansrecht. En je ontvangt begrip en erkenning. Je voelt je gesteund en gesterkt, en je hebt meer vertrouwen in de toekomst.

reeks van 4 avonden

Zoek een andere cursus

Locatie cursus