Terug naar boven

Stiltewandeling

Miriam De Rycke

De Veelsprong

Bloksheule, 5

9968 Bassevelde

Oost-Vlaanderen

Stiltewandeling

Introductie

‘Dag van de stilte’ is een jaarlijkse sensibiliseringscampagne die de waarde van vertragen, verstillen en kwaliteitsvolle aandacht maatschappelijk aan de orde stelt. In dat kader biedt De Veelsprong een Stiltewandeling aan.
Geniet van een stille wandeling in de natuur. Weg van prikkels en lawaai. Kom tot rust, bij jezelf, bij je gevoelens, maar ook bij je mogelijkheden en creatieve ideeën. Heb aandacht voor wat er op dat moment in het nu is. We wandelen naar idyllische kreken door het mooie landschap van de Meetjeslandse polders. Onderweg wordt een kort meditatief moment voorzien. Na afloop is er vrijblijvend gelegenheid om neer te schrijven wat de wandeling jou gebracht heeft.
Voorzie schoeisel voor afwisselend verharde wegen en onverharde graspaden. En misschien wat water voor onderweg. Na deze wandeling van 2,5u is er soep en brood voorzien à 3 euro.

Lees verder

Startdatums

Eerstvolgende startdatumzondag 28 oktober 2018Toon data
zondag 28 oktober 2018Vanaf 10:00tot 13:00

Praktische informatie

Thema's

Ontspanning - relaxatie

Voor

Iedereen

Gegeven door

Miriam De Rycke integratief psychotherapeut

Prijs

gratis, doch inschrijven is noodzakelijk.

Neem contact op met Miriam

Stiltewandeling
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Miriam De Rycke

De Veelsprong

Bloksheule, 5

9968 Bassevelde

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.deveelsprong.be

http://www.mpmteam.be

Routebeschrijving