Terug naar boven

Bio-energetica vierdaagse

Cursus

IVC vzw

Abdij Kortenberg

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

Vlaams-Brabant

Introductie

Emoties hebben een rechtstreekse invloed op ons lichaam. Dit betekent dat spierspanning dikwijls refereert naar emotionele spanning. Door veel te ademen, te bewegen, te voelen worden we ons bewust van de wijze waarop we ons ‘houden’ en ‘bewegen’, van hoe we in het leven staan, van hoe we ons relationeel en emotioneel vastzetten en inhouden.

Door middel van bio-energetische oefeningen leren we opnieuw betekenis en uitdrukking geven aan onze (lichamelijk gefixeerde) gevoelens waardoor we stap voor stap (spier) spanning kunnen loslaten. Als we lichamelijk-emotioneel ontspannen, kan onze energie vrijer stromen zodat we beweeglijker, vitaler en gezonder in het leven staan en daardoor vrijer en creatiever in relatie zijn.

Bio-energetica heeft zijn wortels in ‘Reichiaans’ lichaamswerk en gebruikt dus ook allerlei ademhalingstechnieken, houdingen en bewegingsoefeningen om gewaarzijn en besef van spanning te verhogen en uit te nodigen tot expressie en ontspanning.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: donderdag 20 augustus 2020
donderdag 20 augustus 2020Vanaf 15u
zondag 23 augustus 2020Vanaf 17u

Praktische informatie

Thema's

Bio-energetica Ademen Lichaam & welzijn Therapiegroep Therapie

Voor

Iedereen Jongvolwassenen Volwassenen Vrouwen Mannen

Gegeven door

Riane Malfait

Prijs

€ 264 (vol-pension) + € 345 cursusgeld

Neem contact op met

Bio-energetica vierdaagse
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

Abdij Kortenberg

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving