Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

ACT-8 wekentraining. Voor meer veerkracht!

Cursus

Nadine Sterkens

Onderweg. Praktijk voor coaching, therapie en loopbaanbegeleiding

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Antwerpen

Introductie

Deze ACT-training (Acceptance and Commitment Therapie) is een aanrader voor wie worstelt met klachten zoals stress, spanning, angst of paniek, depressieve klachten, pijn of vermoeidheid, CVS, psychosomatische klachten, controledwang, weinig zelfvertrouwen of faalangst. Maar ook voor ieder die gewoon meer uit het leven wil halen of beter wil leren genieten: je vindt hier de weg naar een waardevol tevreden leven.

Je krijgt handvatten om je leven in handen te nemen. Je leert hoe je kan omgaan met storende gevoelens, gedachten en lastige omstandigheden en hoe je er niet meer door opgeslorpt wordt. Door de aangeleerde technieken en vaardigheden zal jouw psychologische flexibiliteit verhogen. Je leert hoe hindernissen niet langer in de weg hoeven staan om een waardevol leven te creëren vanuit wie jij bent.

Hoe werkt dit? De training bestaat uit een combinatie van heldere theorie, ervaringsgerichte oefeningen en thuiswerk. Op die manier krijg je de kans om te ervaren en oefenen zodat je de vaardigheden kan integreren in je dagelijkse leven. De ACT-8 wekencursus is geen praat-therapie maar een training. Er wordt niet diepgaand ingegaan op het verleden. We zorgen voor een kleine veilige groep (4 tot 7 pers.) en je kiest zelf wat je wenst te delen over jouw proces of ervaringen. Laat het groepsgebeuren geen hindernis zijn om deel te nemen. De ervaring leert dat de deelnemers hier een fijn gevoel aan overhouden, ook al hadden ze er vooraf wat schrik voor.

Indien gewenst kan deze cursus gecombineerd worden met individuele therapie.

Inschrijven kan door een mailtje naar zie contactformulier onderaan met je contactgegevens, telefoonnummer en reden van deelname. Ik neem dan contact met je op en bezorg de nodige informatie.

Meer info rond inhoud en ook andere formules (bv. individuele en online-formules) van de ACT-training vind je op zie websitelink onderaan


Lees verder

Cursusdatums

Start op: maandag 14 september 2020
maandag 14 september 2020Vanaf 19.15tot 21.45
maandag 21 september 2020Vanaf 19.15tot 21.45
maandag 28 september 2020Vanaf 19.15tot 21.45
maandag 5 oktober 2020Vanaf 19.15tot 21.45
maandag 12 oktober 2020Vanaf 19.15tot 21.45
Toon meer datums voor deze startdatum

Praktische informatie

Thema's

Angst overwinnen Burnout / burn-out Grenzen stellen Zelfvertrouwen Mindfulness Stress, omgaan met Faalangst Keuzes maken Hsp - Hooggevoeligheid hoogsensitief

Voor

Jongeren Volwassenen Ouders Ouderen

Gegeven door

Nadine Sterkens

Prijs

275 euro voor de reeks van 8 sessies.

Neem contact op met Nadine

ACT-8 wekentraining. Voor meer veerkracht!
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Nadine Sterkens

Onderweg. Praktijk voor coaching, therapie en loopbaanbegeleiding

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.onderwegmetjezelf.be/

Routebeschrijving