Terug naar boven

Life-time cursus voor nieuw samengesteld gezin mama's of papa's met kids van 2.5 jaar tem 12 jaar - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Deze life- time cursus is bedoeld voor mama’s of papa’s die in een nieuw samengesteld gezin zitten. Soms gaan mensen voor een eenvoudige gezinsfusie, maar soms zijn de gezinsfusies iets complexer. Het kan goed zijn om eens stil te staan bij die fusies zodat elk gezinslid de tijd en ruimte krijgt om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie.

Hier enkele thema’s die naast vele andere thema’s aan bod komen. Hoe manage je dit gezin? Welke praktische zaken brengt dit met zich mee? Wie neemt welke verantwoordelijkheid op? Welke waarden of gewoontes zijn bepalend in jullie nieuwe gezin? Hoe geef je aandacht aan de verschillende relaties binnen dit nieuwe gezin? En wat is… op naar meer quality-time?
Stel dat je de focus wil leggen om meer aandacht te geven aan de verschillende relaties binnen dat nieuwe gezin. Hoe zouden deze verbindingen er voor jou er ideaal uit zien?
Wil je even stil staan, bij jouw leven en gezinsleven om nog meer uit jouw tijd te kunnen halen? A.d.h.v. vele inzichtelijke oefeningen, toepassingen in de praktijk, het leren van elkaar en de vele tips en tricks, kom je tot meer rust in jouw leven.
2 sessies voorjaar 2018: 5 uur: kleine groep op maat
Woensdag 2 en 9 mei van 19 u- 21.30 u
CC De Brouwerij: toren B
Stationsstraat 3A in 9810 Eke-Nazareth
5 uur + werkmap en drank inbegrepen 100 euro voor mama's of papa's

www.life-timecoach.be

Zoek een andere cursus

Locatie cursus