Terug naar boven

Reiki I cursus

Annick Van Dijck

Praktijk voor energetische therapie

Torenblokstraat 6

2610 Wilrijk (Antwerpen)

Antwerpen

Reiki I cursus

Introductie

Reiki I cursus

Wat is Reiki?


Reiki is een oude vorm van helen die herontdekt werd door de Japanse arts Dr. Mikao Usui. Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (ki). Deze energie kun je via de handen doorgeven aan jezelf of aan anderen. Reiki brengt je meer in je lichaam, spreekt het zelfhelende vermogen aan, brengt bewustwordingsprocessen op gang en heeft een ontspannende werking. Reiki kent drie graden, de Iste, IIde en IIIde of Mastergraad.

Reiki I cursus


De Reiki I cursus vindt plaats in een weekend en bestaat uit 4 dagdelen waarin je meer te weten komt over de geschiedenis, achtergrond en principes van Reiki. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen een volledige Reiki behandeling kunt geven met behulp van de handposities. Verder krijg je 4 inwijdingen of initiaties om je (opnieuw) af te stemmen op de universele levensenergie. De Iste graad is voornamelijk gericht op het behandelen van het fysieke lichaam maar werkt ook door op het mentale en emotionele niveau. Voorkennis is niet vereist. Een Reiki I cursus is een mooi afgerond geheel. Op het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Wanneer?


18, 19 en 20 januari 2019

Inschrijvingen


Telefonisch inschrijven bij Annick (zie contact). Het aantal deelnemers is beperkt. Na betaling van 190 Euro contant of via overschrijving is je inschrijving definitief.


Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus krijg je 50% van het cursusgeld terug, daarna 25 % en na het begin van de cursus niets meer. In dat geval mag je wel een ander in je plaats laten deelnemen.Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 18 januari 2019
vrijdag 18 januari 2019Vanaf 19u30tot 22u30
zaterdag 19 januari 2019Vanaf 9u30tot 12u30
zaterdag 19 januari 2019Vanaf 19u30tot 22u30
zondag 20 januari 2019Vanaf 9u30tot 12u30

Praktische informatie

Thema's

Reiki Persoonlijke ontwikkeling Lichaam & welzijn Gezondheid Zelfzorg Ontspanning - relaxatie Stress, omgaan met Zelfvertrouwen Weerbaarheid Angst overwinnen Burnout / burn-out

Voor

Volwassenen Therapeuten, coaches & counselors

Gegeven door

Annick Van Dijck

Prijs

190 Euro of 90 Euro voor een herhaling (thee en koekjes inbegrepen),

Neem contact op met Annick

Reiki I cursus
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Annick Van Dijck

Praktijk voor energetische therapie

Torenblokstraat 6

2610 Wilrijk (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.energetischetherapie.be

Routebeschrijving