Terug naar boven

Reiki I - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie of levenskracht. Het is de energie die stroomt door alles wat leeft. Reiki wordt doorgegeven via de handen van de gever naar degene die behandeld wordt. Reiki heeft een eigen bewustzijn en gaat daar waar het nodig is, waar er behoefte is aan energie (zowel fysiek als emotioneel). Reiki stimuleert op die manier het zelfgenezend vermogen en bevordert je bewustzijnsgroei.
Het Reiki-systeem waarop deze cursus is gebaseerd, werd vorige eeuw ontwikkeld door de japanner Mikao Usui en bestaat uit 3 graden : Reiki I, II en de mastergraad. Elke graad is compleet en staat voor een bepaald niveau van kunnen werken met en ervaren van de energie.

Reiki I (eerste graad)
De Reiki I cursus wordt gegeven in 4 dagdelen. Je wordt in 4 keer afgestemd op Reiki, dit wordt ook wel geïnitieerd of ingewijd genoemd. Hierdoor krijg je het vermogen om jezelf en anderen met Reiki te behandelen, je wordt een kanaal voor de energie.
Naast de initiaties krijg je uitleg over wat Reiki juist is, waar het vandaan komt en vooral: wat het voor je kan doen en hoe je het in je dagelijks leven voor jezelf en voor anderen kan gebruiken. Je leert onder andere de basis handposities zodat je een volledige en een verkorte behandeling kan geven.
Daarnaast is er ruimte om te oefenen, elkaar te behandelen en behandeld te worden.
Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Tijdens het weekend spreken we ook een datum af voor een terugkomdag (ongeveer 3 maanden na de cursus) waarop je je ervaringen met Reiki kan delen, vragen kan stellen en elkaar kan behandelen.

Data: 18, 19 en 20 oktober 2018
De cursus is verspreid over 4 dagdelen:


Donderdag 19u-22u Vrijdag: 19u-22u Zaterdag: 10u-13u en 19u-22u


Plaats: Kessel-Lo
Prijs: 185 € inclusief lesmateriaal, water, koffie thee en wat lekkers!

Inschrijvingsvoorwaarden: zie http://www.energetischetherapie.net/reiki.html

Je bent van harte welkom!

Liesbeth

Zoek een andere cursus

Locatie cursus