Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Reiki II cursus - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Wat is Reiki?

Reiki is een oude vorm van helen die herontdekt werd door de Japanse arts Dr. Mikao Usui (1865-1926). Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (ki). Deze energie kun je via de handen doorgeven aan jezelf of aan de ander. Hierbij ben je kanaal voor energie. Reiki brengt je meer in je lichaam, spreekt het zelfhelende vermogen aan, brengt bewustwordingsprocessen op gang en heeft een ontspannende werking. Reiki kent 3 graden, met name de Iste, IIde en IIIde of Mastergraad.

Reiki II cursus

De Reiki II cursus bestaat uit 2 dagdelen van telkens 3 uur waarin je uitleg krijgt over de pijlers van Reiki en over de 3 Reiki symbolen en hun bijbehorende mantra's. Met behulp van deze symbolen en mantra's leer je de trillingsfrequentie van energie te verhogen en leer je op afstand te behandelen. Verder krijg je 2 inwijdingen. De tweede graad is een verdieping en werkt in op het mentale en emotionele lichaam. Om deel te kunnen nemen aan een Reiki II cursus moet je minstens 3 maanden geïnitieerd zijn in de eerste graad. Op het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Wanneer?

De Reiki II cursus vindt plaats op volgende momenten:

- dinsdag 05 december 2017: 9u30 - 12u30
- donderdag 7 december 2017: 9u30 - 12u30

Waar?

Torenblokstraat 6

2610 Wilrijk

Prijs?
De kostprijs bedraagt 225 Euro of 75 Euro voor een herhaling (thee en koekjes inbegrepen).

Inschrijvingen

Voor inschrijvingen graag telefonisch contact opnemen. Het aantal deelnemers is beperkt. Na betaling van 225 Euro contant of via overschrijving op het rekeningnummer BE88 3770 6729 9041 (met als vermelding 'Reiki II'), is je inschrijving definitief. De volgende annuleringsregeling is van toepassing. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus krijg je 50% van het cursusgeld terug, daarna 25 % en na het begin van de cursus niets meer. In dat geval mag je wel een ander in je plaats laten deelnemen.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus