Terug naar boven

Gestalttherapiegroep driedaagse

IVC vzw

Oude Abdij

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

Vlaams-Brabant

Gestalttherapiegroep driedaagse

Introductie

In een gestalttherapiegroep krijg je de kans om je eigen functioneren intensief te onderzoeken en te ontdekken waarin je kan groeien. Je staat stil bij je eigen gedrag, gevoelens en gedachten, zonder te oordelen, en kijkt naar wat er werkelijk gaande is. Je wordt je bewuster van wat jou drijft of tegenhoudt, geeft emoties een plaats en vindt nieuwe manieren om contact aan te gaan. In deze groep werk je vanuit eigen ervaring, zodat je er naderhand in het dagelijks leven ook echt iets aan hebt.

IVC biedt deze gestalttherapiegroepen al meer dan 35 jaar aan. Onze zeer ervaren trainers hebben zowel oog voor de groepsdynamiek als voor elke individuele deelnemer. Zij volgen de gestaltprincipes en bieden een duidelijk en veilig kader waarbinnen elke deelnemer een unieke ervaring kan opdoen. Een aantrekkelijke uitdaging voor al wie zich vlotter door het leven wil bewegen!

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 24 mei 2019
vrijdag 24 mei 2019Vanaf 15u
zondag 26 mei 2019tot 17u

Praktische informatie

Gegeven door

Maya van Zelst

Prijs

€ 155,50 ( vol-pension) + cursusgeld (Code D)

Neem contact op met

Gestalttherapiegroep driedaagse
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

Oude Abdij

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving