Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Groeipad uit je burn out. - Deze Groepstherapie is offline

Deze Groepstherapie kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Groepstherapie via onderstaande links.

Omschrijving

GROEIPAD uit jouw burn-outWat gebeurt er met jou wanneer je in een burn-out belandt ? Wel, sowieso sta je dan aan de start van een groeiproces. Eentje waar je later naar terugkijkt als iets waarvoor je dankbaar bent, echt waar. Het proces daar naar toe heeft weliswaar tijd nodig.
Martine Adami van Just Inspire start in oktober 2018 met een vijfdelige workshop en selecteerde 5 thema’s die je tegenkomt tijdens deze reis . Thema’s als zelfzorg, wie ben je echt, grenzen en blokkades, in beweging komen en persoonlijke groei. In vijf halve dagen worden jou zowel inhoudelijke, praktische en gevoelsmatige handvaten aangereikt, waarmee ook jij uit jouw burn-out kan groeien.
Gastdocente: Karine Van Oosterbos.Wie ben ik?Martine Adami vertelt : Ik ben single mama van drie kinderen en werk als Inspirerend Transformatiecoach. Enkele jaren geleden crashte ik : Burn out. De confrontatie met mezelf was nodig om hier uit te geraken. Dit was een proces van meerdere keren vallen, opstaan en terug onderuit gaan. Het was zeker niet evident. En toch ben ik er helemaal herboren uitgekomen. Hieruit is mijn missie ontstaan: vrouwen inspireren en begeleiden naar een gezond en gelukkig leven.Vanuit mijn levenservaring en meerdere opleidingen.Karine Van Oosterbos vertelt : Als single mama van een intussen geweldige 14-jarige dochter, werk ik sinds 10 jaar als zelfstandige. Ik begeleid mensen en organisaties op vlak van stress, burn-out en hsp, als psychotherapeut, loopbaancoach en trainer. Onbewust belandde ik omwille van mijn drive en goesting ook zelf in de dagdagelijkse ratrace en leunde ik een vijftal jaar geleden tegen een burn-out aan. De ironie. Het hielp me om burn-out nog beter te begrijpen, het roer om te draaien en beter voor mezelf te zorgen. Mijn missie is om mensen te helpen kiezen voor wie ze willen zijn en zodoende de regie van hun leven in eigen handen te nemen.Wanneer :
5 maandagen van 10 u tot 12.30u.Jouw investering in jezelf :
180 € incl. BTWInschrijven: mail naar : martine@justinspire.be met vermelding:
Uit je burn out.We kijken er alvast naar uit je werkelijk te mogen ontmoeten.
Zoek een andere cursus

Locatie cursus