Terug naar boven

Kennismakingsworkshop jaartraining en beroepsopleiding emotioneel lichaamswerk®

Kennismaking

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Assayya BewustzijnsCentrum

Droomland 6a

2288 Bouwel

Antwerpen

Introductie

Emotioneel lichaamswerk® is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om je in je emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieperliggende problematiek te helpen verwerken. Via ademwerk, beweging, bio-energetica, dynamische en rustige oefeningen, verbinden met anderen,…maak je contact met je lichaam en met wat er in je leeft.

De vierjarige beroepsopleiding bereidt je voor om op een zelfstandige basis of binnen je werk mensen te begeleiden via emotioneel lichaamswerk®. Het eerste jaar van de opleiding “Je lichaam als kompas” (start
17/10/2021) staat ook open voor mensen die 1 jaar een intens groeitraject willen volgen maar zich niet noodzakelijk geroepen voelen om hier verder professioneel mee aan de slag te gaan.

In deze kennismakingsworkshops proef je van wat de jaartraining en ook de verdere opleiding tot trainer emotioneel lichaamswerk® je kan bieden. Je ervaart een aantal technieken, tools en oefeningen eigen aan het emotioneel lichaamswerk® en wordt hierbij begeleid door ervaren trainers die ook deel uitmaken van het opleidingsteam.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 25 september 2021
zaterdag 25 september 2021Vanaf 14:00tot 17:30

Praktische informatie

Thema's

Emotioneel lichaamswerk ELW Ademen Bio-energetica Grenzen stellen Keuzes maken Lichaam & welzijn Ontspanning - relaxatie Persoonlijke ontwikkeling Stress, omgaan met Weerbaarheid

Voor

Iedereen

Gegeven door

Erik Habraken

Prijs

30 euro

Neem contact op met

Kennismakingsworkshop jaartraining en beroepsopleiding emotioneel lichaamswerk®
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Assayya BewustzijnsCentrum

Droomland 6a

2288 Bouwel

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.emotioneellichaamswerk.be

Routebeschrijving