Terug naar boven

Effectief en verbindend communiceren met NLP - Deze Opleiding is offline

Deze Opleiding kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Effectief en verbindend communiceren met NLP

Discussies met collega's, met klanten, met leerlingen. Voor je het beseft loopt het gesprek vast. Het ongenoegen blijft. De meeste problemen ontstaan door een mank lopende communicatie: je woorden hebben een andere betekenis voor je collega, je e-mail wordt verkeerd geïnterpreteerd, meningsverschillen ontaarden in ruzie, het begeleidingsplan dat je opgesteld hebt voor een leerling werkt niet.

  • Een medewerker waarvan je teamleader bent, voert de gevraagde opdracht niet uit. Hoe communiceer je op een correcte en kordate manier met je teamlid?
  • Je hebt informatie nodig van je collega of klant maar ontvangt deze info maar niet. Hoe vraag je op een correcte en daadkrachtige manier de info op zonder agressief over te komen?
  • Er wordt steeds meer van jou gevraagd. Hoe communiceer je duidelijk en respectvol je grenzen?
  • Vergaderingen eindigen in discussies. Of er is geen consensus. Hoe leid je een vergadering op een constructieve manier?
  • Een collega verlangt telkens opnieuw dat jij oplossingen zoekt voor de problemen. Hoe het gesprek aangaan zodat de collega toch zijn/haar verantwoordelijkheid opneemt?
  • Een leerling is gedemotiveerd. Hoe het gesprek aangaan om de leerling te motiveren?
Wil je een antwoord op deze en andere vragen over communicatie? Dan is de training deze training iets voor jou!


Je ontdekt tijdens 3 sessies van telkens 1 dag hoe je communiceert en je leert hoe je je communicatie kan optimaliseren. Deze training is veel meer dan wat theorie op papier, het is een interactieve doe-cursus waar iedereen in kleine groepjes aan de slag gaat en zich de NLP-basisprincipes eigen maakt.

Voor wie?


Managers, bedrijfsleiders, docenten, directies, coördinatoren, opvoeders, verpleegkundigen, politieagenten, (loket)bedienden, artsen, ouders, jongeren, coaches, leidinggevenden, ...
Iedereen die haar/zijn persoonlijke weerbaarheid wil verhogen om zo effectiever en op een integere manier te communiceren.

Wanneer?

Donderdagen 22/04, 6/05 en 20/05/2021 telkens van 9:30 tot 16:30 uur.
Zoek een andere cursus

Locatie cursus