Terug naar boven

B-One-Coach/Wortelwerker - Deze Coaching opleiding is offline

Deze Coaching opleiding kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Coaching opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Word jij een B-One-Coach/Wortelwerker?

Bij B-One kan je een professionele opleiding volgen om B-One-Coach/Wortelwerker te worden. In deze coach-opleiding word je klaargestoomd om jouw klanten, die het spoor in zichzelf zijn kwijtgeraakt, terug op de rails van het leven te zetten. Ze begeleiden naar een leven dat nu wel op wieltjes loopt. Maar voor je dat kan, kom je eerst in het ‘reine’ met jezelf. ‘Reine’ = koning-in. De koning(in) in jou moet weer wakker worden gemaakt. Er is dus werk aan de winkel. Je gaat eerst jezelf ont-ROLLEN van elke rol die jij speelt. Ik leer je opnieuw jouw koninkrijk (jouw systeem) te veroveren. Want je hebt de troon in jezelf uit loyaliteit afgestaan. Stoppen met rolletjes te spelen. Leer nu het LEVEN leven en al jouw mogelijkheden ontdekken. We staan aan het begin van magische tijden. Ben jij er klaar voor?
De totale opleiding duurt 2,5 jaar. (Wordt in 3 levels gegeven)

Opleidingsjaar LEVEL 1

  • In het eerste jaar duurt de opleiding 10 volle dagen.
  • Besef en weet dat je meer tijd nodig hebt voor je huistaken en opdrachten Rooster minimum 1 volledige dag extra vrij in jouw agenda om deze opleiding tot een goed einde te brengen! (1 per maand)
  • Je leert methodes aan waar je uitgebreid mee aan de slag gaat om zo een opruim in jezelf te doen en de B-One-Tools echt te integreren.
  • Je leert steeds meer en meer ontdekken wie je bent en wat je mogelijkheden zijn: deze zijn dus enorm!
  • Zowel in de les als online krijgt je professionele begeleiding & coaching in jouw persoonlijke traject. Daar zijn verschillende online tools voor opgezet.
Vanaf januari 2019 starten 2 nieuwe groepen
  • GROEP 5 in BE/ANTWERPEN – Borsbeek
  • GROEP 6 in NL/ZUID-BRABAND – Vinkel (Deze opleiding is op HBO niveau)

Wil je nog meer info? http://b-one-coaching.be/b-one-coach/

Zoek een andere cursus

Locatie cursus