Effectiever communiceren met NLP

Effectiever communiceren met NLP

Organisator: Lieve Vander Linden

Ruisbroekmolen

Ruisbroekstraat 18A
3360 Bierbeek
Vlaams-Brabant

Laat telefoonnummer zien

Zoek een andere cursus
donderdag 31 mei 2018
donderdag
31 mei 2018
vanaf 9:30 tot 16:30
donderdag
14 juni 2018
vanaf 9:30 tot 16:30
donderdag
28 juni 2018
vanaf 9:30 tot 16:30

Thema's

Voor

Gegeven door

  • Lieve Vander Linden van Uit Jezelf

Prijs

  • Zie website: www.uitjezelf.be/communicatietraining

Omschrijving

Leer verbindend communiceren

Je kent het wel...

...discussies met collega's, met klanten, met leerlingen. Voor je het beseft loopt het gesprek vast. Het ongenoegen blijft. De meeste problemen ontstaan door een mank lopende communicatie: je woorden hebben een andere betekenis voor je collega, je e-mail wordt verkeerd geïnterpreteerd, meningsverschillen ontaarden in ruzie, het begeleidingsplan dat je opgesteld hebt voor een leerling werkt niet.

  • Een teamlid waarvan je teamleader bent, voert de gevraagde opdracht niet uit. Hoe communiceer je op een correcte en kordate manier met je teamlid?
  • Je hebt informatie nodig van je collega of klant maar ontvangt deze info maar niet. Hoe vraag je op een correcte en daadkrachtige manier de info op zonder agressief over te komen?
  • Er wordt steeds meer van jou gevraagd. Hoe communiceer je duidelijk en respectvol je grenzen?
  • Vergaderingen eindigen in discussies. Of er is geen consensus. Hoe leid je een vergadering op een constructieve manier?
  • Een collega verlangt telkens opnieuw dat jij oplossingen zoekt voor de problemen. Hoe het gesprek aangaan zodat de collega toch zijn/haar verantwoordelijkheid opneemt?
  • Een leerling is gedemotiveerd. Hoe het gesprek aangaan om de leerling te motiveren?
Wil je een antwoord op deze en andere vragen over communicatie?

Dan is deze training zeker voor jou!

Je ontdekt tijdens 3 sessies van telkens 1 dag hoe je communiceert en je leert hoe je je communicatie kan optimaliseren. Deze training is veel meer dan wat theorie op papier, het is een interactieve doe-cursus waar iedereen in kleine groepjes aan de slag gaat en zich de NLP-basisprincipes eigen maakt.


Voor wie?

Managers, bedrijfsleiders, docenten, directies, coördinatoren, opvoeders, verpleegkundigen, politieagenten, (loket)bedienden, artsen, ouders, jongeren, coaches, leidinggevenden, ...
Iedereen die haar/zijn persoonlijke weerbaarheid wil verhogen om zo effectiever en op een integere manier te communiceren.


Wanneer?

De donderdagreeks start op 31 mei 2018
De zaterdagreeks start op 6 oktober 2018
Zoek een andere cursus

Locatie cursus