Terug naar boven

Korte Training: Tekenend in beweging

Training

Educatieve Academie vzw

Educatieve Academie

Patriottenstraat, 35

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Introductie

Vanuit mindful bewegen ontstaan archetypische vormen op groot papier. Beide handen vormen samen met krijt, houtskool of zand een verbinding tussen binnen en buiten en maken de beweging zichtbaar. Door die neerslag krijgen we de kans om te reflecteren op het proces dat ontstond of via een vorm uitgenodigd werd. Wat wil gezien worden? Wat gebeurt er als het hart de handen leidt of omgekeerd?

De tien archetypische vormen die we gebruiken zetten iedere unieke persoonlijke ervaring ook in een universelere bedding waardoor ze heel geschikt zijn in een therapeutisch kader. We werken op het kruispunt van mindfulness, lichaamsgerichte, zijnsgeoriënteerde en jungiaanse wegen en onderzoeken tijdens deze korte training ervaringsgericht de mogelijkheden van deze werkvorm én de wijze van begeleiden van dit soort oefeningen.

Deze tweedaagse is een heel praktische korte training voor wie graag een non-verbale procesgerichte methodiek aan zijn therapeutisch palet wil toevoegen.

CORONA – Al onze opleidingen gaan normaal gezien ‘live’ door in de gebouwen van de Educatieve Academie. De lesvorm kan echter aangepast worden ifv de door de regering opgelegde coronarichtlijnen. Sommige trainingen gaan dan online, vinden in kleinere groepen of een groter leslokaal plaats. Uitzonderlijk kan een training naar een latere datum verplaatst worden. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: donderdag 16 december 2021
donderdag 16 december 2021Vanaf 10:00tot 17:00
donderdag 23 december 2021Vanaf 10:00tot 17:00

Praktische informatie

Thema's

Coaching Coaching opleiding Psychotherapie Psychotherapie opleiding Therapie Therapie opleiding Beeldende vormgeving Beweging en Dans

Voor

Therapeuten, coaches & counselors Hulpverleners

Gegeven door

Katrien Cassiers

Prijs

205 euro (170 euro voor IV-studenten en VVTIV-leden)

Neem contact op met

Korte Training: Tekenend in beweging
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Educatieve Academie vzw

Educatieve Academie

Patriottenstraat

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://www.educatieve-academie.be

Routebeschrijving