Terug naar boven

Yogaweekend: Adem en lichaamsbewustwording - Deze Vakantie is offline

Deze Vakantie kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Vakantie via onderstaande links.

Omschrijving

In augustus 2020 organiseert Into Flow kampeer weekends in het prachtige natuurgebied dat de studio omringt. Je brengt je eigen tent mee, Into Flow voorziet de rest!
Van 7 tot 9 augustus ligt de focus op ademhaling en beweging (pranayama, yogalessen, workshops met als thema's als je lichaam en dans).

Elke ochtend is er pranayama en meditatie, yogales en tijdens de namiddag kan je een superleuke workshops volgen. 'S avonds kan je genieten van avondwandeling (natuurpunt gids mogelijk), een Kirtan-sessie bij het kampvuur of een dans-avond.

Workshops:

Workshop 1: Mind5
Wist je dat bewegen je niet alleen fitter, fijner in je vel en flexibeler maakt, maar je ook kan helpen je zelfbewustzijn te verhogen ?En dat inzichten in jezelf kunnen helpen om je leven op alle fronten optimaler te maken ?
In deze workshop ga je jouw gevoelens van (positieve en negatieve) stress, angst, energie en (gebrek aan) focus door middel van op sport, yoga en mindfulness gebaseerde oefeningen door en door voelen. Hierdoor wordt het veel makkelijker voor je om die ervaringen ook in je dagelijkse leven te ontdekken, te veranderen, of juist te koesteren. Op en top ervaringsgericht leren…

Workshop 2: Kalaripayat

In deze workshops maak je kennis Kalaripayat is de eeuwenoude krijgskunst van Kerala (Zuid-Indië). Aan de basis van deze martiale kunst ligt een bewegingstaal die geïnspireerd is op dieren.

Workshop 3: Selflove: Between the daily & the ritual
Hoe ga je om met jezelf graag zien? Gebeurt dit automatisch of moet je hier bewust mee bezig zijn? Vind je dit moeilijk of gemakkelijk? En de belangrijkste vraag: weet je eigenlijk wel wie dat is, die jij?In deze workshops ga je opzoek naar de persoon die je het beste en het minst kent in heel de wereld: jezelf. Op een zachte manier experimenteren we hoe je die liefde kunt integreren in je dagelijkse leven.


DAGINDELING

8u – 9u: Pranayama (ademhalingsmeditaties)
9u – 10u: Ontbijt
11u30 – 13u: Yogasessie
13u – 14u: Lunch
15u – 18u: Workshop ( Mind5, Kalaripayat & Selflove: between the daily & the ritual)
19u – 20u: Avondmaal
21u – …: Kampvuur, Ecstatic dance en avondwandeling met Natuurpunt gids


PRAKTISCH

Landgoed Blommeren bos is 8 Hectare groot en is deel van natuurgebied de Mispeldonk en is ideaal om tot rust te komen. Je bent vrij om je eigen plek uit te zoeken, dichtbij of juist ver weg van anderen.
Tijdens dit retreat nodigen we je uit om Back to the Basics te gaan.
Enkel jij, je tent, de natuur en elkaar.
Laat je Gsm en comfort achterwege en kom terug bij jezelf.

Inclusief:
– maaltijden
– 3 dagen programma (Workshops)
– 2 nachten accommodatie in eigen tent (overnachting is optioneel, je kan ook thuis gaan slapen.)
– 3 Pranayama sessies
- 3 Yoga sessies

Groepsgrootte is maximum 12 personen + begeleiding.
Alle activiteiten vinden plaats in open lucht

Zoek een andere cursus

Locatie cursus