Terug naar boven

White Pearl Healing Process

Katrien Debevere

In de praktijk Gent

Assenedestraat, 8

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

White Pearl Healing Process

Introductie

Een “Paarlemoer” wordt traditioneel geschonken aan een kersverse moeder. Vaak zelfs als geschenk van moeder aan dochter. De naam doet dan ook vermoeden dat deze specifieke parel de Moeder van de Parels is: paarle-moe'd'er. Alle positieve eigenschappen die eraan gekoppeld worden, zijn vooral gelinkt aan het wordingsproces van deze parels. Als het ware als symbool voor het archetype van de OERMOEDER.

Door de vorm staat een oester symbool voor de vrouwelijke geslachtsorganen en de rijping van een parel uit een zandkorreltje wordt vergeleken met de groei van een kindje in de baarmoeder. Daardoor is de Parel hét symbool bij uitstek voor de vrouwelijke goddelijkheid, haar verbinding met de maan, schepping & vruchtbaarheid, het leven en de dood. Ik nodig je graag uit om jezelf een kort google-momentje te gunnen voor de vele symbolische betekenissen.

Herken je als (toekomstige) moeder één van de volgende wensen:* Wens je bewust naar je moederrol te kijken?* Wens je eventuele kwetsuren in je voormoederlijke lijn te helen?* Wens je onzekerheden en angsten omtrent je zwangerschap, bevalling en/of moederschap te adresseren en ze om te buigen naar een liefdevol (zelf)vertrouwen?* Wens je te verbinden met je ongeboren kind?* Wens je in verbinding met je geboren kind te groeien in je nieuwe rol?* Wens je je strenge verwachtingen die je jezelf stelt om te buigen naar een onvoorwaardelijke mildheid & liefde?* Wens je meer ruimte te creëren voor spiritualiteit en de uitdagingen van nieuwetijdskinderen?* Elke zwangerschap draagt zowel het leven als de mogelijkheid van de dood met zich mee: soms een overlijden van je kind, maar soms ook de symbolische dood van wie je als vrouw was, voor je moeder werd. In verwachting zijn van een dochter als je je misschien zelf je moeder verloren hebt, brengt rouw met zich mee. Wens je deze emoties niet weg te duwen?

Dan is de White Pearl Healing Process een traject dat op jouw maat gesneden is! Je ontvangt: * Gratis kennismakingsgesprek* Gratis Mama-verwenpakketje* 1-op-1 sessies: alle focus is op jou (maar je partner is zeker gewenst)* 1 sessie duurt 1,5 tot 2 uur* Persoonlijk Verbindingstraject gebruik makend van zeer milde technieken zoals visualisaties, meditaties, inzichtmomenten (mentale schema's en uitleg), energetisch werk, emotie-management en geleide gesprekken* Een op maat ontwikkeld welkomstritueel voor je kindje en jouw moederrol* Op het einde van dit traject heb je meer inzichten in je eigen moederwording en de rol van jouw kind hierin. Heb je zicht op je eigen noden en daardoor meer zelfvertrouwen. Heb je concrete tools om de vele wensen die je hebt, stap per stap aan te pakken.* 10 sessies + Persoonlijk welkomstritueel voor je kindje

Wens je meer info of een afspraak te maken voor je gratis kennismakingsgesprek, Stuur dan een mail naar [zie contactformulier onderaan] en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Lees verder

Startdatums

Eerstvolgende startdatummaandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
maandag 3 december 2018
Toon data

Praktische informatie

Thema's

Energetische therapie - energetisch lichaam Vrouw - zijn Persoonlijke ontwikkeling Psychocoaching Liefde & relatie Kinderwens Rouwverwerking Meditatie Lichaam & welzijn Familieopstellingen Hsp - Hooggevoeligheid hoogsensitief Familie & gezin Coaching Energetische coaching - energetisch lichaam Communicatie Aura, Chakra's en Meridianen Angst overwinnen

Voor

Vrouwen Ouders Koppels

Gegeven door

Katrien Debevere

Prijs

1.999,00€ (Incl BTW)

Neem contact op met Katrien

White Pearl Healing Process
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Katrien Debevere

In de praktijk Gent

Assenedestraat, 8

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.froggycoaching.blog

http://www.froggycoaching.be

Routebeschrijving