Gedrag in-Zicht

Teach More VZW

Gezondheidscentrum

Klapstraat 86

9830 Sint-Martens-Latem

Oost-Vlaanderen

Gedrag in-Zicht

Introductie

Deze workshop is geïnspireerd op de inzichten vanuit de PresentChild® methode en wordt gegeven door een erkende Kindertolk®
Als professional in het onderwijs maak je veel gebruik van spiegelen; jij doet het goed voor en kinderen doen jou na. Maar spiegelen gebeurt ook vaak onbewust: het is het proces van het afstemmen op de ander. Als je in de spiegel kijkt, kun je zien wat je anders niet kan zien. Je leert jezelf kennen via de ander. Of zoals kinderen het zeggen: “Wat je zegt, ben je zelf!“ Tijdens deze training?—?waarin taal en spiegelen de pijlers vormen?—?ontdek je hoe kinderen door hun (non-)verbale gedrag signalen afgeven over de manier waarop zij de aanwezigheid van volwassenen beleven. Moeilijk gedrag of leerproblemen worden daardoor voor jou zelfs een wegwijzer.

Na het volgen van deze training weet jij welke ontwikkelingsmogelijkheden je hebt, ervaar je op welke manier kinderen jouw gedrag en aanwezigheid reflecteren, kan je beter omgaan met moeilijkheden en lastige situaties in de groep en zie je leer– en gedragsproblemen vanuit een andere betekenis.

http://teachmore.be/workshop/gedrag-in-zicht/

Lees verder

Startdatums

Eerstvolgende startdatummaandag 1 oktober 2018Toon data
maandag 1 oktober 2018Vanaf 9.30tot 17.00
maandag 19 november 2018Vanaf 9.30tot 17.00

Praktische informatie

Thema's

Coaching Familie & gezin Psychotherapie Lichaamstaal Train de trainer Persoonlijke ontwikkeling Leerlingenbegeleiding Leerproblemen Opvoeding Communicatie

Voor

Hulpverleners Leerkrachten & sprekers Ouders Therapeuten, coaches & counselors Volwassenen Jongvolwassenen

Gegeven door

Maartje Coolen

Prijs

€279,- excl btw Subsidie KMO portefeuille mogelijk!

Neem contact op met

Gedrag in-Zicht
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Teach More VZW

Gezondheidscentrum

Klapstraat 86

9830 Sint-Martens-Latem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.teachmore.be

http://schrijfdansvlaanderen.be

Routebeschrijving