Terug naar boven

Gedrag in-Zicht - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Deze workshop is geïnspireerd op de inzichten vanuit de PresentChild® methode en wordt gegeven door een erkende Kindertolk®
Als professional in het onderwijs maak je veel gebruik van spiegelen; jij doet het goed voor en kinderen doen jou na. Maar spiegelen gebeurt ook vaak onbewust: het is het proces van het afstemmen op de ander. Als je in de spiegel kijkt, kun je zien wat je anders niet kan zien. Je leert jezelf kennen via de ander. Of zoals kinderen het zeggen: “Wat je zegt, ben je zelf!“ Tijdens deze training?—?waarin taal en spiegelen de pijlers vormen?—?ontdek je hoe kinderen door hun (non-)verbale gedrag signalen afgeven over de manier waarop zij de aanwezigheid van volwassenen beleven. Moeilijk gedrag of leerproblemen worden daardoor voor jou zelfs een wegwijzer.

Na het volgen van deze training weet jij welke ontwikkelingsmogelijkheden je hebt, ervaar je op welke manier kinderen jouw gedrag en aanwezigheid reflecteren, kan je beter omgaan met moeilijkheden en lastige situaties in de groep en zie je leer– en gedragsproblemen vanuit een andere betekenis.

http://teachmore.be/workshop/gedrag-in-zicht/

Zoek een andere cursus

Locatie cursus