Meditatie workshop: Kracht der Bewustwording - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Workshop: Kracht door bewustwording.

In mijn coachingpraktijk help ik je om dichter bij jezelf en je emoties komen door persoonlijke gesprekken. Met mijn meditatieworkshops wil ik nu hetzelfde doen.

Omdat ik meditatie zelf zo positief ervaar, wil ik het graag aan anderen doorgeven. Voor velen is het nog iets onbekends, maar mij biedt het gewoon zoveel meer rust. Het brengt me dichter bij mijn ware natuur en geeft me meer zelfvertrouwen.

Heb je ook zin om te leren mediteren of wil je het gewoon eens proberen? Schrijf je dan in voor deze 3delige workshop: Kracht der Bewustwording

Kracht der Bewustwording is een Orincursus waarin je leert luisteren naar je ware zelf. Je gaat op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen. En brengt zo diepgaande veranderingen in je relaties, je zelfbeeld, en je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden.
Daarnaast leert de cursus je alert en harmonisch blijven. Je ontdekt hoe je omgaat met energie en weert negatieve buien van mensen rondom jou.
Je gaat op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen.
Kortom: je maakt contact met je bron van innerlijke wijsheid.
Voor de workshop is geen voorkennis vereist. Het is een intense kennismaking met meditatie. Volgde je al eerder meditatiecursussen? Dan is deze workshop een waardevolle verdieping. Tijdens en na de meditatie is er ruimte voor vragen over meditatie of je persoonlijke uitdagingen.

Zaterdag 06/05/2017 van 14u00 tot 17u00
Zaterdag 20/05/2017 van 14u00 tot 17u00
Zaterdag 03/06/2017 van 14u00 tot 17u00
30 euro voor 1 workshop
90 euro voor de 3 workshops
130 euro voor de 3 workshops én een mp3Schrijf je nu in!
mieke@rustinjehoofd.be
0471405939

Zoek een andere cursus

Locatie cursus