Terug naar boven

Workshop: "Exploring the experiential heart of ACT"

Workshop

Allegre

Natuurpunt

Putvennestraat 112, 3500 Hasselt

3500 Hasselt

Limburg

Introductie

ACT bloeit over de hele wereld in verschillende toepassingsgebieden, in onderzoek en in klinisch gebruik. Het heeft een onderscheidende en persoonlijke impact; het verbindt ons opnieuw met wat het betekent om levend en heel te zijn, om een bewust en ervarend wezen te zijn.

Toch kunnen de gedragsprocessen die in ACT worden geïmplementeerd op veel niveaus worden geleerd en begrepen. Het is een uitdaging om op een flexibele, consistente, procesgebaseerde en effectieve manier ACT te implementeren. In deze 2 daagse workshop met een experiëntiële focus kan je zelf ervaren wat de combinatie ACT en RFT kan betekenen in de praktijk. Deze workshop is ervaringsgericht opgezet wat betekent dat je bereid bent om met eigen persoonlijke kwetsbaarheden aan de slag te gaan. Je ervaart als mens én als therapeut hoe je meer specifieke interventies kan doen met impACT .

We zijn dan ook heel trots om aan te kondigen dat Yvonne Barnes Holmes een 2 daagse workshop gaat geven voor Allegre. En niet zomaar een workshop maar een experimentiële workshop. Ze omschrijft even zelf even wat dit gaat inhouden:

Deze workshop biedt een ervaringsgerichte training aan vanuit het oogpunt van process-gebaseerde therapie. Deelnemers krijgen tijd en ruimte om zich toe te spitsen op persoonlijke zaken en ervaringen. Ervaringsgerichte oefeningen zullen inzicht geven in de betekenis van deze ervaringen door middel van een process-gebaseerde aanpak. Tussenkomsten en technieken zullen dan een constructieve aanpak aanbieden om om te gaan en verder te gaan met deze ervaringen op een weloverwogen manier. Deelnemers zullen leren uit deze ervaringen dat een process-gebaseerde aanpak mogelijkheden kan bieden voor een duurzame groei in hun leven. Ben jij een echte ACT believer? Wil je nog meer de diepte induiken door ook jezelf kwetsbaar op te stellen?

Yvonne heeft ons verzekerd dat deze workshop niemand onberoerd gaat laten…


Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 30 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021Vanaf 10:00tot 17:00

Praktische informatie

Thema's

Gezondheid Lichaam & welzijn Mindfulness Psychotherapie Psychotherapie opleiding Therapie opleiding Train de trainer Weerbaarheid Therapie Psycho educatie

Voor

Therapeuten, coaches & counselors Hulpverleners Iedereen

Gegeven door

Prof. Dr. Yvonne Barnes-Holmes

Prijs

€360 exl. BTW

Neem contact op met

Workshop: "Exploring the experiential heart of ACT"
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Allegre

Natuurpunt

Putvennestraat 112, 3500 Hasselt

3500 Hasselt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.allegre.be

Routebeschrijving