Terug naar boven

Workshop zelfzorg (voor HSP's) - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

In deze workshop krijg je, naast een stukje info, vooral praktische (energetische) oefeningen en tips die je kunnen helpen om je (als HSP) beter staande te houden in deze soms drukke wereld.Je leert o.a.hoe je overprikkeling kan vermijden of wat je kan doen als je toch overprikkeld raakt.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:


  • Hoe weer tot rust komen bij overprikkeling
  • Lichaamsbewustzijn en overprikkeling: in je lijf komen en gronden
  • Wat zijn de chakra's en aura en hoe kan je ze gebruiken om beter bij jezelf te blijven, te gronden, je af te schermen voor prikkels?
  • Hoe blijf je uit de energie/emoties van anderen?
  • Je (drukke) geest tot rust brengen
  • ....

Als je graag oefeningen of tips krijgt rond een specifiek thema of situatie, kan je dit op voorhand aan mij doorgeven en kijk ik of ik je hierrond iets kan aanreiken tijdens de workshop.

Het aantal deelnemers is beperkt tot max 10.

Deze workshop is in de eerste plaats gericht op HSP's maar iedereen kan baat hebben bij de aangereikte oefeningen. Dus ook als je geen HSP bent maar toch graag wil deelnemen, is dit geen enkel probleem.

De workshop is een vervolg op de interactieve lezing 'HSP's'. Aangeraden is om eerst deze lezing bij te wonen (maar zeker niet verplicht!)

Aanmelden kan telefonisch bij Liesbeth.

De groepspraktijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en op 10 min wandelafstand van het station van Leuven.

Alle verdere info: www.energetischetherapie.net

Zoek een andere cursus

Locatie cursus