Terug naar boven

Tanaïs Verbist

Psychotherapeut

Steenbergestraat 37

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Introductie

Als het dragen van indrukken bij interacties of gebeurtenissen zwaar valt, als je het gevoel hebt vast te lopen of moeilijkheden ervaart in de verhouding tot jezelf, anderen of de wereld, kan therapie zinvol zijn. Het kan je een plek bieden om ruimte te scheppen en op zoek naar vernieuwde mogelijkheden een kluwen aan uitdagingen te ontwarren.

In de praktijk ontvang ik personen van allerhande leeftijden die worstelen met levenservaringen die hen teken(d)en.
Dit zijn kinderen, jongeren en volwassenen die gebukt gaan onder verlies, angst, kwaadheid, sombere gedachten, vermoeidheid, pijn, zingeving, ... en last ondervinden bij sociale contacten en dagdagelijkse activiteiten.

Therapie

Je kan bij mij terecht voor psychotherapie en/of beeldende therapie.

  • Psychotherapie is een therapievorm die steunt op het spreken. Wij gaan met elkaar in gesprek en verkennen procesmatig verhaal, uitdagingen en mogelijkheden.
  • Beeldende therapie is een vorm van creatieve therapie. Hier gaan we procesmatig aan de slag via beeldende methodieken. We onderzoeken verhaal, uitdagingen en mogelijkheden door creatief te handelen en beelden waar te nemen.

Naast de individuele sessies, organiseer ik wekelijks een Open Atelier. Dit is een open vorm van beeldende groepstherapie; waar je vrij kan bepalen waar je mee aan de slag gaat en met welke regelmaat je deelneemt.

Op regelmatige basis organiseer ik gerichte therapeutische activiteiten zoals belevingsmomenten en themagroepen. Deze worden afzonderlijk aangekondigd.

Werkwijze

Ik werk binnen een psychoanalytisch kader met invloeden van andere stromingen zoals psychodynamische therapie, cliëntgerichte therapie en fenomenologie. De klemtoon ligt hierbij op de eigenheid van de persoon en een procesmatig verloop van de therapie.

Mijn praktijk is gelegen in het landelijke Glabbeek. Omringd door natuur biedt de therapieruimte een rustgevende en inspirerende omgeving om je te verdiepen in datgene wat zich aandient.

Meer informatie en een overzicht aan geplande activiteiten vind je op mijn website.

Lees verder

Specialisaties

Online-therapie (chat / e-mail) Therapie via video call of telefoon Psychotherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Eigenwaarde Gender Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Ouderen Volwassenen Kinderen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk (tijdens corona) NVT Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie Groepstherapie

Talen

Nederlands Frans Engels

Werkmomenten

Na afspraak

Prijs voor een consult

€ 20 (Open Atelier) - €48 (Psycho & Beeldende therapie)

Duur van de sessie

90 minuten (Open Atelier) - 45 minuten (Psycho & Beeldende therapie)

Opleiding

- Psychoanalytische therapie-opleiding - UGent
- Bachelor in de Gezondheidszorg: Creatieve therapie, Specialisatie Beeldende therapie - PXL Hasselt
- Bachelor in het Onderwijs - KdG Antwerpen

Beroepsvereniging

BVCT-ABAT, Belgische Vereniging voor Creatieve Therapie / EFAT, European Federation of Art Therapy / NEAT, Network of European Art Therapists

Neem contact op met Tanaïs

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Steenbergestraat 37

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.tanaisverbist.be

http://www.atelierroggbiv.be

Routebeschrijving