Terug naar boven

Linda Strybos

Esselle Coaching

Energetisch therapeut

Drakenhoflaan 44

2100 Deurne (Antwerpen)

Introductie

Als gediplomeerd energetisch therapeut en persoonlijkheidscoach in de complementaire psychosociale zorg werk ik vooral vanuit een holistische visie: lichaam, emoties en gedachten vormen één geheel. Verschillende opleidingen rond energetisch lichaamswerk, personal coaching, zelfreflectie, ontspanningstechnieken en creatieve expressievormen zorgen ervoor dat ik een brede waaier van methodieken kan aanreiken.

Gesprekstherapie en coaching: individuele begeleiding, geheel gericht naar je eigen persoonlijkheid. Je kan bij mij terecht met persoonlijke levensvragen of hulpvragen rond stressbeheersing, burnout, timemanagement, angsten, depressie, rouwproces, maar ook betreffende nieuwe stappen zetten in je leven, op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen, jezelf opnieuw op de 'levenskaart' plaatsen, inzicht krijgen in je blokkades, kwaliteiten, doelstellingen in je leven, kortom alle levensaspecten. Tijdens een kennismakingsgesprek en op basis van een persoonlijkheidsanalyse bespreken we samen het verdere verloop van het coachtraject. De methodieken die worden aangereikt tijdens de individuele sessies sluiten aan bij je temperament, houden rekening met je noden en verlangens (wat wil je (niet meer) in je leven), leren je naar jezelf en je (gezondheids-)situatie te kijken vanuit een andere invalshoek, geven je een duwtje in de rug om constructieve stappen te durven zetten. Verschillende creatieve werkvormen kunnen ook als ondersteuning bij het coachtraject gebruikt worden. Vanuit een creatieve impuls en via uitnodigende oefeningen leer je te focussen op je eigen kern en ontdek je automatisch je belemmerende patronen of uitdagingen.

Relaxatietraining: tijdens individuele sessies leer je technieken aan om opnieuw balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zowel lichamelijk als mentaal. Je krijgt opnieuw voeling met je lichaam en je emoties. Qi gong- oefeningen, do-in massage en biorelaxatie brengen opnieuw balans in de energiestroom en verhogen de lichaamsbewustwording. Geleide meditatie- en visualisatie-oefeningen ondersteunen het gehele ontspanningsproces. De oefeningen worden aangepast aan de gezondheidstoestand van de cliënt.

Energetische behandelingen en chakra-therapie: chakra's zijn sterke energieknooppunten in het lichaam. Bepaalde gebeurtenissen of sterke emoties kunnen op een gegeven moment de energiedoorstroming in het lichaam blokkeren en leiden tot specifieke klachten (maag-darmproblemen, spierpijnen, hoofdpijn, slapeloosheid, ...). Het lichaam toont, laat voelen dat er op een dieper niveau iets mis gaat. Na het opstellen van een chakradiagnose wordt het deel van het lichaam gelinkt aan de klachten energetisch behandeld.

Reiki (1ste graad reikihealing): de energiedoorstroming van het volledige lichaam wordt geactiveerd en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Alle energetische therapieën zijn complementaire behandelingen.

De praktijk te Deurne-Zuid is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 4-9, bus 19-20).

Consulten zijn steeds op afspraak.


Lees verder

Specialisaties

Energetische therapie Relaxatietherapie / relaxatietraining Coaching Life coaching Personal coaching Gesprekstherapie Meditatie Visualisaties Reiki Aura chakra healing Meer ...

Ondersteuning bij

Emotionele problemen Persoonlijke ontwikkeling Burnout / burn-out Communicatieproblemen Beroepskeuze CVS - chronisch vermoeidheidssyndroom Depressie Keuzemoeilijkheden Perfectionisme Stress Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Op afspraak

Prijs voor een consult

Intake coaching: €40 Coachgesprek: €60 Relaxatiesessie: €25 Energetische behandeling: €60 Reiki: €40

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Energetisch therapeut; Persoonlijkheidscoach in de complementaire psychosociale zorg

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Linda Strybos - Esselle Coaching

TypeNaamStart datum

Vorige cursussen

TypeNaamStart datum
WorkshopStressbeheersing en timemanagement voor beginners25 januari 2018
WorkshopCREATIEVE WORKSHOP11 november 2016
ActiviteitCREATIEVE AVONDREEKS28 september 2016
ActiviteitRelaxatie en lichaamsbewustwording (juli-aug)7 juli 2016
CursusRelaxatie en lichaamsbewustwording (7 sessies)12 mei 2016
Toon oudere cursussen

Neem contact op met Linda

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Drakenhoflaan 44

2100 Deurne (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving