Terug naar boven

Elke Reymen

Orinoco Ondersteuning en begeleiding

Therapeut aan huis

Geel

2440 Geel

Introductie

In een gezin hebben alle leden invloed op elkaar. Gaat het met één van de gezinsleden wat minder dan reageren de anderen daarop. Een kind dat niet lekker in zijn vel zit, één van de kinderen of ouders zit in een uitdagende levensfase, er zijn relatieproblemen: het heeft allemaal weerslag op het hele gezin, of dit nu een samengesteld, eenouder of 'gewoon' gezin is. Dit alles kan heel sfeerbepalend zijn, het kan zijn dat jullie al veel geprobeerd hebben om er onderling uit te komen en dat je toch weer vast loopt. Dan kan het helpend zijn om externe begeleiding in te schakelen.

Bij mij kan je terecht voor individuele- en gezinsbegeleiding. Als onafhankelijke buitenstaander werk ik samen met jou/jullie aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Ik kom tot bij u thuis om zo te werken in een vertrouwde omgeving. Daarbij ga ik uit van het positieve, van wat er wél al is: je weet als ouder of kind vaak zelf waar je krachten en inspiratiebronnen liggen. Soms moet je hier weer even aan herinnerd worden.

Lees verder

Specialisaties

Coaching Therapie aan huis Begeleiding Orthopedagogie Kindercoaching Oplossingsgerichte therapie Sociale vaardigheidstraining Assertiviteitstraining Psycho-educatie Familieopstellingen

Ondersteuning bij

ADHD Agressiebeheersing Angst Assertiviteit Assertiviteitstraining Zelfzorg Weinig zelfvertrouwen Pesten Perfectionisme Onzekerheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Kinderen Jongeren Ouders

Plaats

Therapie aan huis

Consulttype

Gezinsbegeleiding Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

vrijdag en zaterdagvoormiddag

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

50

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Orthopedagogie
Oplossingsgericht werken

Beroepsvereniging

geen

Neem contact op met Elke

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Geel

2440 Geel

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://Www.orinoco-ondersteuning.be

Routebeschrijving