Terug naar boven

Anja Trullemans

Heal to grow

Energetisch therapeut

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Introductie

'Heal to grow' is een praktijk die volwassenen en kinderen op energetische wijze ondersteunt in hun genezings- en groeiproces.

Algemene (chronische) lichamelijke klachten, zoals onverklaarbare vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, een ‘zwakke’ rug, pijn in nek en schouders, hoofdpijn,… zijn vaak –indien geen duidelijk medische diagnose kan worden gesteld- het gevolg van traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Deze gebeurtenissen zorgen er namelijk voor dat op termijn de natuurlijke energiedoorstroming ontregeld raakt.

Dergelijke energieblokkades veroorzaken ook emotionele problemen, zoals angsten, futloosheid, besluiteloosheid, depressie, verdriet, ‘op de toppen van je tenen lopen’, jezelf niet durven/kunnen zijn, woede, concentratieproblemen…Healing via Reiki, chakra therapie en meditatie haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam en de geest weer in balans en zorgt voor een vloeiende energiedoorstroom.

'Heal to grow' is ontstaan uit mijn eigen levensloop. In 2001 werd namelijk CVS en fibromyalgie vastgesteld. Ik bleef echter niet bij de pakken zitten en was overtuigd dat ik zou genezen. Ik startte onmiddellijk verschillende therapieën uit de conventionele geneeskunde maar vond het daarnaast ook noodzakelijk om mijn lichaam te ondersteunen en mijn energiepeil te verhogen met therapieën die de holistische geneeskunde aanbiedt. Deze combinatie wierp zijn vruchten af: eerst verminderde de pijn, nadien werd ik energieker...Vandaag kan ik zeggen dat ik mij beter voel dan ooit!

Graag wil ik nu mensen met eenzelfde diagnostiek, alsook mensen -zowel volwassenen en kinderen- die om welke reden dan ook nood hebben aan extra energie of ondersteuning, verder helpen met wat deugdzaam was en nog steeds is voor mij.

Lees verder

Specialisaties

Aura chakra healing Reiki Energetische therapie Meer ...

Ondersteuning bij

CVS - chronisch vermoeidheidssyndroom Lichamelijke klachten Stress Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Jongeren Mannen Volwassenen Ouders Zwangerschap Kinderen Vluchtelingen

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Opleiding

Reiki Meester
Chakra Healing
Kinderyoga docent
Heppie massage

Neem contact op met Anja

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.healtogrow.be

Routebeschrijving