Terug naar boven

Ilse Cattrysse

Op weg onderweg Leer- en leefcoachen

IV therapeut

Gaarveldstraat 114

3500 Hasselt

Introductie

Op weg onderweg is een praktijk voor leercoaching , loopbaanbegeleiding en psychotherapie in de Schalkhovenstraat 49 in 3732 Schalkhoven (Hoeselt) en in Hasselt in de Gaarveldstraat 114.

Op weg onderweg is een plek waar enerzijds zowel jongeren terecht kunnen in hun zoektocht naar leermethodes en motivatie, een juiste studiekeuze, ... en begeleiding bij leermoeilijkheden zoals faalangst, hoogbegaafdheid, welbevinden, stress, time management, ...

Je vindt er anderzijds ook individuele therapie wanneer je op zoek bent als jij onderweg vastloopt. Concreet vind je hier hulp bij stress, burn-out, piekeren, donkere gedachten, een babbel over het leven of over leren, ... Kortom een luisterend oor in het doolhof van jouw zoektocht naar hulp. Er wordt samen met de cliënt gewerkt vanuit de integratieve psychotherapie. Dat wil zeggen dat elementen uit zowel de contextuele, systemische, lichaamsgerichte, ... psychotherapie aan bod kunnen komen afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt.

Je ook in deze praktijk terecht voor begeleiding bij slaapproblemen. Blijf niet met je slaapstoornis worstelen maar zoek hulp bij een therapeut die samen op zoek gaat naar oplossingen want die zijn er. Ook voor jouw slaapmoeilijkheden.

Verder kan je hier ook terecht voor wandelcoaching en oefeningen om in de natuur weer tot rust te komen en te kunnen zakken, het piekeren on hold te zetten en te leren luisteren naar de wijsheid van het lichaam in deze drukke tijden.

Ik ben lid van Evenwicht "Een verhaal van mensen die graag samen werken." Het is een groep van coaches die loopbaanbegeleiding, procesbegeleiding, ... aanbieden aan wie op zoek is naar een unieke kijk op loopbaanbegeleiding. zie websitelink onderaan Voor info over loopbaancoaching kan je mailen naar zie contactformulier onderaanLees verder

Specialisaties

Integratieve psychotherapie Loopbaanbegeleiding IV Interactionele vormgeving Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Slaapproblemen Loopbaanbegeleiding Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Jongeren Volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Op afspraak

Duur van de sessie

60 min.

Opleiding

Master en psychotherapeut. Gecertificeerd loopbaanbegeleider bij een erkend loopbaancenter.
Ik ben therapeut in de interactionele vormgeving (I.V.) i.o. aan de Educatieve Academie in Berchem. Ik ben germaniste van opleiding en besloot me enkele jaren geleden om te scholen tot psychotherapeut en leercoach. Ik volgde tal van opleidingen zoals 'mindful voor de klas', 'het opzetten van een faalangsttraining' en de jaaropleiding 'socio-emotionele leerlingbegeleider' bij Vonk en Visie en ik volgde ook 'motiverende leerbegeleiding'. Verder ook training in het begeleiden van therapie bij slaapproblemen aan de Educatieve Academie.

Beroepsvereniging

v.v.t.i.v. aspirant lid

Neem contact op met Ilse

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Gaarveldstraat 114

3500 Hasselt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.opwegonderweg.be

https://www.evenwicht.be/ilse-cattrysse/

Routebeschrijving