Terug naar boven

Julie de Kinderen

Innerseed

Therapeut

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in ZoerselVind een Therapeut

Introductie

Ik ben Julie de Kinderen, 36 jaar en bezielster van INNERSEED.

Opgeleid als creatief en intuïtief therapeut en facilitator familieopstellingen is het mijn missie om mensen weer in hun persoonlijke kracht te brengen zodat ze kunnen zijn wie ze werkelijk zijn!

Hiervoor heb ik de laatste 15 jaar allerlei opleidingen, workshops en trainingen gevolgd, van bewustwording, persoonlijk ontwikkelingswerk tot diep innerlijk, trauma werk. Maar vooral ook het integreren en belichamen in mijn dagelijks leven. Dat is mijn inziens dé basis om andere te kunnen begeleiden op hun pad. Je eigen authentieke pad gaan en hiermee andere inspireren.

In de wereld om mij heen zie ik zo veel mensen die 'verdwaald' zijn en hierdoor niet meer weten wie ze werkelijk zijn. Dit vaak doordat we van jongs af aan al datgene zijn gaan doen wat er van ons verlangd werd; aanpassen aan de omgeving, ouders, school, werkomgeving, vrienden maakt dat je (steeds meer) verwijdert van je eigen kern en op een bepaald moment in je leven vastloopt. Je weet niet meer wie jij zelf bent? En wat je hier komt doen. Met burn-out, bore-out, chronische vermoeidheid, depressie en allerlei ziekten tot gevolg.


Allemaal signalen die je 'thuis' roepen! Door werkelijk te gaan luisteren wat die signalen je willen vertellen kom je weer op jouw oorspronkelijke pad uit. En precies daarbij wil ik jou ondersteunen en inspireren!


Mijn passie is innerlijk kind werk - door mijn ervaring de afgelopen jaren, in de vele verschillende begeleidingen die ik reeds gaf, kwam ik steeds automatisch uit bij het innerlijk kind. Hierdoor ben ik me steeds meer gaan verdiepen in dit innerlijk kind werk.


Eigenlijk draagt het innerlijk kind de oorsprong van wie we zijn met zich mee, maar dus ook al onze belemmeringen, angsten, patronen, overtuigingen enz. Alles wat ons tegenhoudt om het leven te leven dat we zouden willen leven.

Door het innerlijk kind een volwaardige plek te geven, door het innerlijk kind werkelijk te gaan zien, horen en bevoelen krijg je alle antwoorden op je vraag. Het kind voelt zich veilig, kan ontspannen, rouwen, enz.

Je komt thuis, je staat op je eigen plek, en je weet weer wat jij wil gaan doen.

Ik werk het liefst via het onderbewuste en het al wetende veld. Dit doen we door allerlei verschillende werkvormen die ons ondersteunen hierbij. Precies op maat van jou. Want geen één persoon is gelijk.

En dat is voor mij het grote avontuur wat ik graag aan ga met jou.Herken jij je in één van de volgende verlangen, dan kan het zijn dat jouw hart en/of ziel je 'roept'.

• Je verlangt naar écht gezien en gehoord worden in een veilige omgeving.

• Je verlangt naar betrouwbare en liefdevolle ondersteuning in jouw proces.

• Je verlangt naar helemaal jezelf zijn, authenticiteit spreekt je enorm aan.

• Je wil meer plezier, energie en flow ervaren in je werk, je gezin en je leven.

• Je wil (weer) verbinding voelen met jezelf en de andere.

• Je wil (weer) vertrouwen ervaren in jezelf, je omgeving, de andere.

• Je wil uitgedaagd worden om te ontdekken wat jou ervan weerhoudt om helemaal jezelf te zijn.

• Je wil jezelf op een creatieve en constructieve manier (leren) uiten.

• Je wil ontdekken wie je in essentie bent.

• Je bent klaar om 100%verantwoorelijkheid te nemen voor je leven en de keuzes die jij maakt.

• Je bent klaar om jouw leven te gaan vormgeven op een manier die werkelijk bij jou past.


Dan begeleid ik jou met veel passie en plezier, zodat jij weer je eigen unieke pad gaat lopen!

Bij interesse heb je steeds recht op een gratis kennismakingsgesprek. Dit omdat ik geloof dat er pas werkelijk kan gewerkt worden aan deze lagen in jou als er wederzijds vertrouwen is. Daarom maken we eerst vrijblijvend kennis en kijken we of ik jou bij kan staan.

Neem dus zeker een kijkje op mijn website: zie websitelink onderaan

Stuur me een mail en/of berichtje en ik neem snel contact met je op:

zie contactformulier onderaan en/of 0032 (0)475 24 56 51.


Ik lees jou graag en wie weet tot binnenkort.


Hartelijke groet,
Julie de Kinderen


ps: Voor alle vragen die gerelateerd zijn aan jouw loopbaan/carrière mag je beroep maken op de VDAB en betalen met loopbaancheques. Meer informatie kan je vinden op mijn website: zie websitelink onderaan

ps: Alle loopbaanbegeleidingen lopen via het erkend loopbaancentrum BLEND. Voor meer informatie omtrent het loopbaancentra waar ik voor werk kijk je op hun website: zie websitelink onderaan

ps: Voor alle kinder en/of gezinsbegeleidingen werk ik samen met Lore Coppens, kinderpsychologe. We werken samen in de groepspraktijk Feel-It! Voor meer informatie neem je een kijkje op de website: zie websitelink onderaan

ps: Ook kan je bij mij terecht voor live coaching, begeleiding en/of verblijf op De Oase Nieuwland in Nederland. Dit is op de plek waar ik tijdelijk verblijf. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: zie websitelink onderaan


Lees verder

Specialisaties

Kunstzinnige therapie Innerlijk kind-therapie Familieopstellingen Meer ...

Ondersteuning bij

Persoonlijke ontwikkeling Innerlijke conflicten Keuzemoeilijkheden Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Ouders Kinderen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie Groepstherapie Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Samen af te spreken per mail of telefoon. Ook mogelijkheden in het weekend.

Wachtlijst

1 - 2 weken

Prijs voor een consult

Vanaf 50 euro

Duur van de sessie

minimaal 60 min

Opleiding

Vrije beeldende kunsten, Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Usui Reiki, Ontmoeting met jezelf, Shamballa Reiki, Aura Soma - Foundation class, Aura Soma - Listening to the star within, Aura Soma - Essentials, Festival van de Liefde, Reinvent yourself, Trust the money, Levens en zielsmissie coach, Collective Trauma - Mysticism - Integration, Postpartum coach, Intensive Heilige missie, Facilitator familie opstellingen, Creatief rouw consulent.

Leeftijd

37 jaar