Terug naar boven

Nadine Sterkens

Onderweg

Integratief psychotherapeut

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Introductie

Jou helpen groeien en terug gelukkiger helpen worden, door je hindernissen te leren begrijpen én overwinnen: dat is mijn missie, daar ben ik heel gedreven in. Kijk je aan tegen een burn-out of depressie, stress, angst of onzekerheid, relatie-of opvoedingsproblemen, problemen op het werk of met hoogsensitiviteit? Via coaching, psychotherapie of loopbaanbegeleiding worden die hindernissen een opstap naar meer levenskwaliteit.

Ik koos bewust voor een brede integratieve psychotheapieopleiding. Die aanpak beperkt zich niet tot één methode maar integreert het goede van elke therapeutische richting en dat is de sterkte er van. Zo kunnen we kiezen wat er nodig is voor jouw specifieke vragen en moeilijkheden. Dat is een enorme meerwaarde om efficiënt vooruit te gaan. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend af te komen toetsen of mijn werkwijze en persoon bij jou passen.

Zelf ben ik erg leergierig (echt erg ;) ) en was altijd al geboeid door relaties en het groeiproces van mensen. Met alle kennis en ervaring die ik ondertussen heb rond psychologie, coaching en therapie, conflicten en bemiddeling, communicatie en opvoeding, stress, relaxatie en burn-out, kan ik erg breed inzetten wat er nodig is. Daarin zit ongetwijfeld mijn kracht.

Je kan ook de ACT-training overwegen, als je meer zicht wil op je hindernissen en hun aanpak. Het is een training van 7 sessies over een 3-tal maanden verspreid en in kleine groep, die zonder twijfel een verschil zal maken in je leven. Je leert er vaardigheden die je nooit meer kwijt raakt en die je blijven helpen om vlotter op de golven van het leven te surfen. Meer info en getuigenissen van deelnemers vind je op mijn website. Bel of mail gerust vrijblijvend voor meer info of een afspraak.

Wanneer je moeilijkheden specifiek betrekking hebben op je werk of loopbaan, kan je wellicht gebruik maken van loopbaancheques (VDAB) zodat je recht hebt op 7 u loopbaanbegeleiding om daar rond te werken. Ook hierover geef ik graag meer uitleg.

Maatregelen m.b.t. corona: De therapie-en loopbaansessies gaan buiten door in onze gezellige tuinkamer die bijverwarmd kan worden. De de ACT-training vindt daar in principe ook plaats in kleine groep. Bij strengere maatregelen lopen de ACT-sessies tijdelijk online.


Lees verder

Specialisaties

Therapie Integratieve psychotherapie Relatietherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Emotionele problemen Angst Relatieproblemen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Volwassenen Koppels

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Groepstherapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Op afspraak. Zowel overdag, 's avonds als op zaterdag mogelijkheid voor een afspraak.

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

55 euro

Duur van de sessie

Eén uur.

Opleiding

Bachelor gezinswetenschappen
Specifieke lerarenopleiding
Integratief – Humanistisch – Experiëntieel Psychotherapeut i.o.

Beroepsvereniging

ABP-BVP Belgische Vereniging voor Psychotherapie

Neem contact op met Nadine

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Witherenweg, 34

2322 Minderhout

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.onderwegmetjezelf.be/

Routebeschrijving