Terug naar boven

Noortje Neyens

Balans PMC

Seksuoloog

Tongersveldstraat, 24

3700 Tongeren

Introductie

BALANS PMC is een ambulant gezondheidscentrum waar psychologische hulpverlening en psychotherapie aangeboden wordt aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen.

Wij benaderen de klachten vanuit een holistische visie omdat we geloven dat een eclectische benadering nodig is. De praktijk wordt momenteel gedragen door vier klinisch psychologen, met elk hun eigen vakgebied en ikzelf als klinisch seksuoloog, verslavings- en relatiedeskundige.

Relaties, intimiteit, genegenheid, liefde, seksualiteit,… Allemaal begrippen die zo algemeen bekend zijn, maar waar iedereen toch een eigen betekenis aan geeft. Er is geen juist of fout, geen goed of slecht, iedereen is expert van zijn eigen leven. Liefde is iets moois, maar bij problemen in een relatie, komen er zoveel vragen op je af en brengt dit onzekerheid met zich mee. Vaak is het moeilijk om de juiste persoon in je omgeving te vinden om deze gevoelige thema’s mee te bespreken. Graag wil ik die steunfiguur zijn en samen op zoek gaan naar de antwoorden op al je vragen.

Naast klinisch seksuoloog en relatiedeskundige werk ik reeds een aantal jaren als alcohol- en drughulpverlener binnen VZW Vistha, een beschut wonen voor mensen met een afhankelijkheidsproblematiek. Het accent ligt hierbij op psychosociale rehabilitatie op vlak van alle levensdomeinen met bijzondere ondersteuning bij de verslavingsproblematiek en co-morbide stoornissen. Typerend is dat ik steeds vertrek vanuit de mens en niet vanuit de diagnose.

Doorheen de jaren heb ik een bijzondere affiniteit en ervaring ontwikkeld voor seksualiteit, relationele aspecten én verslaving als aparte thema’s, alsook voor de invloed die al de voorgaande op elkaar (kunnen) hebben. Ook hier wil ik jou/jullie vanuit mijn expertise bijstaan in de zoektocht naar een juiste oplossing.

Als de voorkeur tijdens deze moeilijke periode van COVID-19 uitgaat naar teleconsultatie kunnen de gesprekken (zowel individuele als koppelgesprekken) ook online verlopen via video-call, per telefoon of chat. Wandeltherapie is eveneens een optie.

Lees verder

Specialisaties

Seksuoloog Verslavingszorg Relatietherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Verslaving Seksverslaving Seksuele problemen vrouw Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Ouders Vrouwen Volwassenen Ouderen Mannen Koppels Jong volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via telefoon - gsm Therapie via e-mail Therapie via chat Groepspraktijk In de therapiepraktijk

Consulttype

Relatietherapie Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

In Tongeren - Praktijk Balans PMC: woensdag. In Hasselt: weekdagen en zondagvoormiddag.

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

Individueel €60 - Koppel €70

Duur van de sessie

Individueel 50 minuten - Koppel 60 minuten

Opleiding

Master in de Criminologische Wetenschappen
Master in de Seksuologie
Tweejarige opleiding tot hulpverlener bij alcohol- en drugproblemen - VAD

Beroepsvereniging

VVS: Vlaamse Vereniging voor Seksuologie

Neem contact op met Noortje

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Tongersveldstraat, 24

3700 Tongeren

Limburg

https://balanspmc.be

https://seksuoloog.be/members/members/index/q:Noortje%20Neyens/jobTypeId:

https://www.vindeentherapeut.be/therapeut/noortje-neyens-hasselt.html

Routebeschrijving