Terug naar boven

Hanna Wtterwulghe

Hanna Wtterwulghe

Oplossingsgericht therapeut

Ernest Jouretlaan 83

2650 Edegem

Introductie

Welkom,

Moedig van je dat je deze stap naar ondersteuning gezet hebt. Bel of mail me gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken, ik sta je zo snel mogelijk te woord. Elke persoon is uniek en elke vraag is anders, dus graag geef ik je informatie op maat.

Bereikbaarheid: Openbaar vervoer: Mijn praktijk bevindt zich op 2 minuten wandelen van de terminus (Sint-Goriksplein) van bus 32 (Rooseveltplaats - Berchem Station - Edegem).

Met de fiets of met de auto:

Wij bevinden ons op 5 minuten van afrit Kontich E19.

Werkwijze:

"If it ain’t broke, don’t fix it: if it’s broke, do something else" (Steve de Shazer)

Ervaring Sinds 2013 werk ik als psychotherapeute (i.o.) op zelfstandige basis en sinds maart 2015 ook binnen Team Levens- en Gezinsvragen CAW Deurne. Onderwerpen waar ik tot hiertoe mee aan de slag ging zijn o.a.: - Burnout en depressie - Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? (professioneel en/of persoonlijk) - Grenzen bewaken - Versterken van zelfvertrouwen - Verwerking van ingrijpende levensgebeurtenissen en/of trauma - Moeilijke keuzes maken - Moeilijkheden binnen de partnerrelatie, het gezin of andere relaties - Ondersteunen van mantelzorgers - Eetproblemen - Stresshantering - Nachtmerries/slaapproblemen - Perfectionisme - Faalangst - Specifiek gerichte of algemene angst - Bindingsangst - Agressiebeheersing - Verslaving - Studiebegeleiding - Verlegenheid

Uitgangspunten Jouw verhaal, gedachten, gevoelens en wensen staan centraal en jij bent wat dat betreft de expert. Ik loop met jou mee en gebruik mijn expertise als psychotherapeute om samen inzichten te krijgen in wat voor jou werkt, hoe dat dan juist werkt en hoe je gewenste veranderingen kan bekomen. Ons doel is om ruimte te creëren voor jou om te doen wat jij goed kan en jouw keuzevrijheid te herstellen of uit te breiden. We werken aan wat jij wil werken en ik stem mijn aanpak af op jouw noden. Jij zit aan het stuur, ik ben de co-piloot. Wil dat zeggen dat je andere belangrijke personen uit je leven wil betrekken bij de therapie, dan is dat ook een mogelijkheid. De belangrijkste bouwsteen van therapie is een goede therapeutische relatie. Je moet het gevoel kunnen hebben je jezelf kan zijn en alles kan vertellen wat je wil vertellen. Daarom is iedereen welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zo kunnen we aanvoelen of het klikt en of ik je kan bieden wat je nodig hebt.

Samenwerking met andere hulpverleners Omdat ik ervan overtuigd ben dat een goede hulpverlening inhoudt dat er afstemming is met andere hulpverleners ben ik steeds bereid om met jouw toestemming hier tijd voor vrij te maken.

Opleidingen Om mijn expertise uit te breiden en fris te houden neem ik regelmatig deel aan opleidingen, supervisie en intervisie. Als basisdiploma behaalde ik een Bachelor in de toegepaste psychologie (Psychologisch consulent). Tijdens het eerste jaar van Bachelor in de voedings- en dieetkunde kreeg ik ook een basis over gezonde voeding mee. Mijn therapieopleiding in de "Oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie", vormt de basis van mijn aanpak en visie.

Lees verder

Specialisaties

Cognitieve gedragstherapie Counseling Gesprekstherapie Job coaching Life coaching Loopbaanbegeleiding Assertiviteitstraining Onderwijs coaching ACT - acceptance and commitment therapie Oplossingsgerichte therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Moeilijkheden met sociaal contact Angst Conflicten Nachtmerries Grenzen stellen Verlies Emotionele problemen Slaapproblemen Doelloosheid Niet goed in je vel zitten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Jongeren Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Therapie via telefoon - gsm Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie aan huis

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Variabel

Wachtlijst

1 week

Prijs voor een consult

50€

Duur van de sessie

+- 1 uur

Opleiding

*Oplossingsgerichte cognitieve en systemische therapie en begeleiding - Korzybski Instituut
*Bachelor in de Toegepaste Psychologie - Thomas More
*Loopbaanbegeleiding - Werken met ZIN
*Beheersing van schokervaringen en crisissituaties - Care 4 More
*Interventiediagnostiek in loopbaanbegeleiding - Thomas More

Beroepsvereniging

BPC (Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten - https://psychologischconsulent.be/); VVDO (Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching - https://www.vvdo.be)

Neem contact op met Hanna

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Ernest Jouretlaan 83

2650 Edegem

Antwerpen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving