Terug naar boven

Patrick Demets

Inspire Forward

Therapeut

Wateringstraat 44

8450 Bredene

Introductie

Als therapeut, ben ik in de eerste plaats jouw klankbord.
Ik luister naar je.

We bekijken je als mens in zijn geheel.

- Life coaching:

Life coaching is ter ondersteuning bij persoonlijke groei, mentale gezondheid, stress, depressie, born-out & burn-out preventie maar ook bij relatieproblemen, ouderschap, midlifecrisis, stabiliteit, hoogsensitiviteit, spirituele groei, zelfvertrouwen en levensenergie.
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

- Vitaliteit- en leiderschapscoaching:

Vitaliteit is de energie, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat.

We starten met je te analyseren op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Vervolgens bekijken we de samenhang en stellen vast welke interventies nodig zijn om je hierbij te ondersteunen.
Daarna analyseren we je energievreters en stressoren waardoor je inzichten krijgt om terug je persoonlijk leiderschap op te pakken zodat je verstand, hart en lichaam optimaal samenwerken om je doelen en geluk te bereiken.

Vitaliteit- en leiderschapscoaching brengt je lichaam en geest terug in balans waardoor je meer levensvreugde, energie en veerkracht zal krijgen. Je denken zal veranderen waardoor je tegenslagen als uitdagingen en groei zal zien. Je leven zal positief veranderen.

Klik onderaan op "Contacteer Patrick", laat je gegevens na en ik bel je op om naar jouw verhaal te luisteren.

- Frequentie therapie:

Frequentie therapie kunnen we inzetten bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten.

Frequentie therapie is een alternatieve therapie waarmee we via kleine microstroompje op de polsen onze cellen bio-energetisch ondersteunen waardoor ons zelf genezend vermogen beter zijn werk kan doen.

We werken in onze praktijk met het medisch Duits apparaatje Healy.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Hoe gaan we te werk?

Met de nieuwste hoogtechnologische body & energie sensor meten we eerst je energiepeil op. Daaruit zien we waar en waardoor je lichaam en mentale kracht zijn energie verliest.
Daarna gaan we verder met de lichaamsanalyse waaruit we zien waar het lichaam zowel fysisch als mentaal energetisch in disbalans is en welke frequentie programma's het lichaam nodig heeft om het te ondersteunen. Denk dan ook aan een goede slaap, stress, optimale cel vernieuwing of aan bijnieruitputting. We bespreken de thema’s, bekijken de samenhang en coachen waar nodig.

Na de analyse starten we het programma op die uit de analyse komt en sturen we via polsbandjes kleine microstroompjes met frequenties rechtstreeks naar de cellen die het lichaam op dat moment nodig heeft om het bio-energetisch te ondersteunen.

Vervolgens krijg je over de analyse een uitgebreid verslag, voorstel van de best passende Healy en een schema met frequentie programma’s die je lichaam op dat moment het meest kunnen ondersteunen.

Voor alle duidelijkheid, deze analyse is geen medische diagnose. Deze analyse kan dus geen onderzoek of behandeling door een arts of niet-medische behandelaar vervangen.

Klik onderaan op "Contacteer Patrick", laat je gegevens na en ik bel je op om naar jouw verhaal te luisteren.

Inspire Forward
Waar je gezondheid, vitaliteit, welzijn en balans centraal staan.

Klik op Contacteer Patrick voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Welkom

Patrick Demets
Bredene
West-Vlaanderen

Lees verder

Specialisaties

Therapie Biofeedback Energetische therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Niet goed in je vel zitten Stress Depressie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Mannen Vrouwen Volwassenen Koppels Jong volwassenen Jongeren Gezinnen Ouders Samengestelde gezinnen Kinderen Leerkrachten

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via telefoon - gsm Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie aan huis

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak van maandag t.e.m zaterdag tussen 9h en 20h.

Wachtlijst

Op afspraak

Opleiding

Medical device advisor Healy, Silva mind control, Master your health, Mental coach, Life coach, Massage therapeut, Reiki, Loopbaancoach.

Neem contact op met Patrick

Wateringstraat 44

8450 Bredene

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.inspire-forward.be

Routebeschrijving