Terug naar boven

Patrick Demets

Inspire Forward

Therapeut

Wateringstraat 44

8450 Bredene

Introductie

Als therapeut en life coach ben ik in de eerste plaats jouw klankbord.
Ik luister naar je.

We bekijken je als mens in zijn geheel.

- Frequentie therapie:

Frequentie therapie kunnen we inzetten bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten.

Frequentie therapie is een alternatieve therapie waarmee we via kleine microstroompje op de polsen onze cellen bio-energetisch ondersteunen waardoor ons zelf genezend vermogen beter zijn werk kan doen.

We werken in onze praktijk met het medisch Duits apparaatje Healy.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Healy voor alle leeftijden.

Hoe gaan we te werk?

Met de gepatenteerde nieuwste kwantum sensor technologie meten we eerst je energiepeil op. Daaruit zien we waar en waardoor je lichaam zijn energie verliest.
Daarna gaan we verder met de lichaamsanalyse waaruit we zien waar het lichaam zowel fysisch als mentaal energetisch in disbalans is en welke frequentie programma's het lichaam nodig heeft om het te ondersteunen.

Na de analyse starten we het programma op die uit de analyse komt en sturen we via polsbandjes kleine microstroompjes met de juiste frequenties rechtstreeks naar de cellen die het lichaam op dat moment nodig heeft om het bio-energetisch te ondersteunen.

Vervolgens krijg je over de analyse een uitgebreid verslag, voorstel van het best passende frequentie apparaatje en een schema met frequentie programma’s die je lichaam op dat moment het meest kunnen ondersteunen waarmee je direct aan de slag kan.

Voor alle duidelijkheid, deze analyse is geen medische diagnose. Deze analyse kan dus geen onderzoek of behandeling door een arts of niet-medische behandelaar vervangen.

- Vitaliteitscoaching met Healy:

Vitaliteit is de energie, motivatie en veerkracht waarmee je in het leven staat.

Tijdens onze vitaliteitscoaching analyseren we met de Healy kwantum sensor je fysieke, emotionele en mentale samenhang.
We stellen vast welke interventies helpen om op al deze vlakken meer energie te ervaren en hoe je deze energie effectief/optimaal kan inzetten.

Vitaliteitscoaching brengt je lichaam en geest terug in balans, vol energie, levensvreugde en moed om je persoonlijke doelen te bereiken.

Onthoud hierbij: energieker zijn is aantoonbaar productiever zijn. Dat blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek (Schaufeli, 2017).

- Leiderschapscoaching met Healy - baas van je eigen leven:

Met de Healy kwantum sensor analyseren we je energievreters en stressoren waardoor je inzichten krijgt om terug je persoonlijk leiderschap op te pakken zodat je verstand, hart en lichaam optimaal samenwerken om je doelen en geluk te bereiken.

Leiderschapscoaching brengt je tot meer innerlijke kracht, zelfvertrouwen, energie, motivatie en veerkracht om sneller de juiste beslissingen te nemen, beter voor je zelf op te komen. Tegenslagen en stress als uitdagingen en groei te zien.

Tijdens leiderschapcoaching zal je denken veranderen en zal je nog alleen doen wat je energie geeft waardoor je doelen werkelijkheid worden en je leven positief zal veranderen.

- Life coaching met Healy:

Life coaching met de Healy kwantum sensor is ter ondersteuning bij persoonlijke groei, maar ook bij relatieproblemen, ouderschap, midlifecrisis, stabiliteit, mentale gezondheid, born-out, burn-out, stress, depressie, hoogsensitiviteit, zelfvertrouwen en levensenergie.

Healy is toepasbaar voor alle leeftijden.

Inspire Forward
Waar je gezondheid, vitaliteit, welzijn en balans centraal staan.

Klik op Contacteer Patrick voor meer info of maak meteen een afspraak.

Welkom

Patrick Demets
Bredene
West-Vlaanderen

Lees verder

Specialisaties

Oplossingsgerichte therapie Transformatiecoaching Holistische therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Levensvragen Relatieproblemen Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Mannen Vrouwen Volwassenen Koppels Jong volwassenen Jongeren Gezinnen Ouders Samengestelde gezinnen Kinderen Leerkrachten

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via telefoon - gsm Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie aan huis

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak van maandag t.e.m zaterdag tussen 9h en 20h.

Wachtlijst

Op afspraak

Prijs voor een consult

75€ per uur

Opleiding

Life Coach, Mental Coach, Master Your Health, Silva Mind Control, Massage Therapeut, Reiki, Medical Device Advisor Healy, Loopbaancoach.

Neem contact op met Patrick

Wateringstraat 44

8450 Bredene

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.inspire-forward.be

Routebeschrijving