Terug naar boven

Vicky Buyle

SMAAKMAKER

Voedingsconsulent

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in GentbruggeVind een Voedingsconsulent

Introductie

Hallo, ik ben Vicky. Als voedings- en ervaringsdeskundige is het mijn missie om zaadjes van bewustzijn in zoveel mogelijk harten te planten. Ik wil je tonen dat je elke dag opnieuw kan kiezen voor meer lichaamsbewustzijn en een betere gezondheid.

Op een toegankelijke en speelse manier wil ik jou inspireren en adviseren om andere keuzes te gaan maken wat je dagelijkse voeding in al haar aspecten betreft.

Je kan bij mij terecht voor een totale en holistische aanpak van jouw voedingspatroon. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat laat zich zeker ook op het vlak van voeding duidelijk merken. Dit vraagt dan ook niet om symptoombestrijding, maar om een duurzame oplossing van jouw klacht door de oorzaak aan te pakken. Ik help je graag om een antwoord op je (voedings)vragen en een oplossing voor je problemen te vinden.

Dat kan in de vorm van een individueel consult of een individueel traject.

Tijdens een individueel traject van 4 maanden zien wij elkaar 1 keer per maand. Je kan daarbij kiezen of je dat liefst persoonlijk of online laat doorgaan. Tussen de consulten door ga jij aan de slag met de het advies en de tips die ik je tijdens de consulten heb aangereikt en met de inzichten die je zelf hebt opgedaan.
Tijdens de sessies evalueren we wat goed en minder goed loopt en sturen we bij waar nodig. Je kan mij op die momenten ook al je vragen stellen en jij krijgt mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht en mijn empathisch, luisterend oor er gratis bij. :-)
Je krijgt per mail ook recepten, kooktips en inspiratie in de vorm van leuke adresjes om te winkelen of uit eten te gaan. Dat is alvast een zoektocht die jij niet meer van nul hoeft te maken.
Heb je na afloop van het individuele traject nog nood aan extra opvolging? Dan kan dat in de vorm van 1 of meerdere individuele opvolgconsulten.

Naast individuele begeleiding bied ik ook online seizoenstrajecten aan - die zijn helemaal op eigen tempo te volgen. Neem gerust eens een kijkje in mijn aanbod of snuister gezellig rond op mijn website.

Heb je na het doornemen daarvan nog vragen? Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen, even te bellen of om een gratis kennismakingsgesprek in te boeken. Dat kan zowel in de praktijk in Gentbrugge als online.

Graag tot binnenkort! :-)

Lees verder

Specialisaties

Voedingsadvies Holistische therapie Coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfzorg HSP - Hoogsensitief Lichamelijke klachten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Op afspraak
Dinsdag - woensdag - donderdag

Prijs voor een consult

Kennismakingsgesprek: gratis
Individueel consult: 85 euro
Individueel traject: 375 euro
Seizoenstrajecten: 97 euro

Duur van de sessie

Kennismakingsgesprek: 30'
Individueel consult: 60'
Individueel traject: 4 x 60'
Seizoenstrajecten: 3 maanden, op eigen tempo

Opleiding

Natuurvoedingsleer
Chinese voedingsleer