Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

Traumasensitieve yoga - reeks van 10 sessies - Gent - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Heb je een trauma ervaren en merk je dat dit nog steeds een rol speelt in contact met anderen en in relatie tot jouw lichaam?

Traumasensitieve Yoga (TSY) richt zich tot mensen die een trauma hebben ervaren. Het biedt een veilige plaats waar mensen terug verbinding kunnen maken met hun lichaam en hun adem, in relatie tot het trauma.

Het ondersteunt de deelnemer om weer in contact te komen met het lichaam, weer te leren voelen en stress, angst en negatieve gevoelens beter te reguleren.

We werken met een kleine, veilige groep (max. 10 deelnemers).

De ruimte waarin we leren en ontdekken biedt zicht op een mooie tuin, in een stille straat op de grens met Destelbergen. Er is een bushalte op wandelafstand van de locatie.

Na elke sessie is er de gelegenheid voor een kopje thee.

Voor meer informatie: https://www.traumasensitieveyoga.be

Zoek een andere cursus

Locatie cursus