Terug naar boven

Therapeut zoeken?

Een therapeut zoeken doe je eenvoudig via bovenstaande zoekfunctie. Hiermee kan je gericht een therapeut zoeken op therapievorm of behandeling van jouw klacht! Geef je gemeente in en vind direct alle therapeuten, psychotherapeuten, coaches en psychologen in je buurt.

Zoek meteen: Therapeut Antwerpen, Therapeut Gent, Therapeut Leuven, Therapeut Mechelen, Therapeut Brugge, Therapeut Limburg, Therapeut Aalst, Therapeut Brussel, Therapeut Kortrijk of zoek per provincie.

Of lees meer info over:

Hoe een geschikte therapeut zoeken
Verfijn je zoekopdracht
Een therapeut zoeken die bij je past! Dat klikt!
Een therapeut kiezen… een moeilijke klus?
Maak een afspraak

Hoe een geschikte therapeut zoeken

Je kan best een therapeut zoeken volgens jouw behoeften. Maak hierboven een selectie van wat voor jou belangrijk is en krijg meteen de lijst van alle therapeuten, psychotherapeuten, psychologen en coaches met hun praktijk- en contactgegevens.
Selecteer dus naast je gemeente ook je klacht voor bv burn-out behandeling, angststoornissen of depressie overwinnen, relatieproblemen, omgaan met stress, autisme, hyperventilatie en vele andere klachten.

Of vind bij therapievormen een specifieke therapeut voor kindertherapie, relatietherapie, gezinstherapie, loopbaanbegeleiding, cognitieve gedragstherapie, gestalttherapie, psychotherapie of vele andere therapievormen.

Alle hulpverleners op deze site die vermelden dat ze psycholoog zijn, zijn erkende psychologen. Ze hebben een geldig inschrijvingsnummer welke jaarlijks door VindeenTherapeut.be nagekeken wordt op hun geldigheid.

Lees ook meer info over wat is een goede therapeut.

Een therapeut zoeken via ‘Verfijn je zoekopdracht’

Via ‘Verfijn je zoekopdracht’ kun je een therapeut, therapie, psychotherapeut, psychotherapie of coach zoeken op meer specifieke voorwaarden zoals Voor wie (kindertherapie, jongerentherapie, therapie senioren), Sessietype (relatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie), Therapieplaats (therapie aan huis, online therapie) of Bereikbaarheid (dicht bij een bushalte, een trein station, toegankelijk voor rolstoelgebruikers, …) enz.

Een therapeut zoeken die bij je past! Dat klikt!

Uit onderzoek blijkt dat therapie vooral effect heeft als er een klik is tussen jou en de therapeut.

Zoek dus een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach waarmee het klikt en waar je je op je gemak bij voelt.
Bekijk daarom het profiel van de therapeut. De foto en persoonlijke tekst geven jou een ruimer beeld van de therapeut en zijn of haar behandelingswijze. Of bekijk de opleidingen die de therapeut heeft gevolgd, de therapievormen die hij/zij toepast enz.

Een therapeut kiezen… een moeilijke klus?

Soms is het kiezen van een therapeut niet gemakkelijk. Het opzoek gaan naar een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach is al een belangrijke stap op zich.

Blijft het een moeilijke keuze? Mail dan de therapeut die je het meeste aanspreekt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo voel je direct of het klikt en kun je vragen of de therapeut je kan helpen.

Maak een afspraak / Vraag info

Omdat de meeste therapeuten tijdens hun gesprekken telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je jouw therapeut best contacteren via email. Klik in het profiel van de therapeut op ‘Maak een afspraak / meer info’ en vraag voor een kennismakingsgesprek.

Indien gewenst kun je jouw therapeut meer info vragen over bv. zijn werkwijze, consultprijs, …
Veel succes met je verdere proces!

Ga naar zoekfunctie

VindeenTherapeut.be

Onze partners