Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Dagworkshop familieopstellingen - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Maandelijks organiseer ik een dag, waarin ik in een kleinschalige setting (maximaal 12 deelnemers) opstellingen begeleid. Voor mijn eigen individuele klanten en voor belangstellenden van buiten is dit een prachtige gelegenheid om met andere ogen te kijken naar de vragen van het leven. Een opstelling maakt het ongeziene zichtbaar, het ongekende kenbaar en nodigt je uit om in het reine te komen met de eigen geschiedenis en die van je familiesysteem. Ik werk met verschillende invalshoeken: de familieopstelling pur sang, maar ook de opstelling met het Verlangen, de Verlangenszin of opstellingen met delen in jezelf.

De ervaring is, dat dit prachtige dagen zijn, waar deelnemers zich welkom en veilig voelen om met hun verhaal, hun verdriet, hun onzekerheid en schaamte voor de dag te komen. Daar wordt met liefde naar gekeken. En dat is een voorwaarde voor verandering.

De praktijk ligt in het groen van Landgoed Coudewater, aan de rand van Maliskamp, een half uurtje lopen van station Rosmalen, de bus is wat dichter bij, maar ook per (OV) fiets of auto is de locatie goed te bereiken.

Voor meer informatie bel je me of lees je verder op www.cornetcoaching.nl

Zoek een andere cursus

Locatie cursus