Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Contacteer webbeheerder

Wens je een therapeut te contacteren?

Contacteer de therapeut op zijn persoonlijke pagina. De contactknop bevindt zich naast de contactgegevens van de therapeut.

Zoek een therapeut in je buurt!


Antwoord op jouw vraag

Veel van de antwoorden vind je terug bij onze Veelgestelde vragen. Zo heb je sneller een antwoord op jouw vraag.

Bekijk ook onze tarieven en gebruikersvoorwaarden!

Ontvang je onze emails niet?

Lees hier hoe je dit kan oplossen

Wij bieden enkel online ondersteuning en zijn niet telefonisch bereikbaar. We streven ernaar een antwoord te geven op je vraag binnen de 2 werkdagen. Indien je niet spoedig een antwoord ontvangt, kijk dan ook zeker in je spambox of reclame of contacteer ons opnieuw.

Suggesties of andere vragen

Staat je vraag niet in de veelgestelde vragen of heb je een suggestie om de werking te optimaliseren? Met onderstaand contactformulier kan je een bericht verzenden naar de website-beheerder van VindeenTherapeut.be.

VindeenTherapeut.be staat niet in voor de deskundigheid of een behandeling van de therapeuten op deze site (zie disclaimer). Via dit contactformulier behandelen we enkel klachten over therapeuten wanneer deze schade aanrichten aan de website. Bespreek klachten, indien mogelijk en toepasselijk, steeds eerst met de therapeut. Met klachten over incompetent of ongepast handelen of andere klachten kan je steeds terecht bij de verantwoordelijke beroepsvereniging.


Stuur ons je vraag/vragen
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Opleidingscentra