Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

IVC vzw

Min. Vanden Peereboomlaan 27

8500 Kortrijk

Introductie

IVC werkt vanuit de gestaltvisie met een cursus aanbod voor individuen, groepen en organisaties.

Elk organisme - of het nu een individu is, een groep of een organisatie - wil groeien en zichzelf realiseren. Groeien betekent je mogelijkheden waarmaken, je vele krachten en talenten tot ontwikkeling brengen, kortom jezelf realiseren.Deze behoefte aan groei, kan je alleen vervullen door contact met je omgeving: je neemt op wat goed voor je is en stoot af wat je groei kan belemmeren.

Telkens zijn we verplicht om ons creatief aan te passen. De gestalttherapeuten en -consultants van IVC proberen het 'gestolde' of geblokkeerde proces van creatieve aanpassing weer op gang te brengen en in beweging te houden. Ze doen dat zowel voor individuen, als voor groepen en organisaties.

Het IVC organiseert zowel workshops, opstellingen als therapiegroepen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het IVC vooral gekend om zijn opleidingen en bijscholingen rond Gestalttherapie -en coaching, bio-energetica, leiderschap, enzovoort

Lees verder

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door IVC vzw

TypeNaamStart datum
CursusBio-energetica vierdaagse16 april 2020
GroepstherapieGestalttherapiegroep driedaagse24 april 2020
Groepstherapiegestalttherapiegroep12 juni 2020

Vorige cursussen

TypeNaamStart datum
CursusVerbindende communicatie27 maart 2020
GroepstherapieGestalttherapiegroep31 januari 2020
CursusBio-energetica17 januari 2020
BijscholingDiepgang in loopbaanbegeleiding: werken met systemische, ervaringsgerichte en beeldende werkvormen26 november 2019
Coaching opleidingopleiding: Coachen vanuit de Gestaltvisie (basismodule)25 november 2019
Toon oudere cursussen

Neem contact op met

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Min. Vanden Peereboomlaan 27

8500 Kortrijk

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving