Terug naar boven

Anne Van heule

To Feel Good

Polyenergetisch therapeut

Pottersdreef 5, (ook in Antwerpen &St-Pauwels)

9170 Sint-Gillis-Waas

Introductie

Bij Anne van ToFeelGood kan je een traject volgen voor persoonlijke ontwikkeling en voor loopbaanbegeleiding. Je goed voelen in je vel is een leerproces, meer balans en veerkracht doet je zelfvertrouwen groeien. Persoonlijke groei en werkplezier hangen nauw samen. Liefdevolle en kordate professionele hulp helpt je verrassend snel vooruit, waardoor je rust in je hoofd krijgt en opnieuw een glimlach op je gezicht!

Met persoonlijke ontwikkeling gaan we op zoek naar datgene wat je nodig hebt om je sensitieve brein en lichaam terug in balans te brengen. Je goed voelen en oude emoties loslaten kan je leren. Omgaan met verdriet, angsten en woede maakt ruimte vrij om luchtiger en blijer te leven! Je leert jezelf accepteren en graag zien, door eerst mild te worden voor jezelf, en jezelf en je gedrag te leren begrijpen. Stap voor stap volgens je eigen tempo.

Met de expertise van loopbaancentrum Upendi gaan we samen op zoek naar werkplezier en naar wat jij nodig hebt om je goed te voelen op de werkvloer. We ontdekken je talenten, je energiegevers en je competenties. Preventie burn-out en allerlei andere stress-gerelateerde kwalen is het logisch gevolg daarvan. Kortom, je ontdekt wie je bent, wat je kan en wat je wil! En je vind je glimlach terug!

Als je eens ‘ongelukkig’ mag zijn, leer je opnieuw ‘geluk’ kennen, en ontdek je dat over-presteren, burn-out of vermoeidheid vaak ontstaan door lage eigenwaarde, slechte moeder-kind band of narcisme (slachtoffer).

Stap voor stap begeleid ik je in jouw traject van persoonlijke ontwikkeling, waar gesprekstherapie en NLP de basis vormen. In combinatie met allerlei technieken, visualisaties en oefeningen kom je als vanzelf bij hetgeen je al jaren dwars zit, dikwijls onbewust. Je zelfvertrouwen en laag zelfbeeld krijgen een boost, en je ik-sterkte groeit. En dat is zalig, verrijkend en opluchtend. Verdriet, boosheid, angst, en perfectionisme hangen vaak samen met schuldgevoel en onverwerkte gebeurtenissen uit je kindertijd. Ook hoogsensitiviteit, een slechte moeder-kind binding, een narcistische ouder of een moeilijk familiesysteem zijn vaak mogelijke oorzaken. Regressietherapie, tijdlijnen, innerlijk kind-werk of delenwerk zijn enkele van mijn gebruikte technieken. Stap voor stap, op de manier zoals het best bij je past, krijg je meer veerkracht en leer je positief denken als logisch gevolg!


 • Voel je je niet goed in je vel?

 • Val je steeds terug in dezelfde valkuilen?

 • Heb je angsten of pieker je veel?

 • Blijf je steeds doorgaan tot je uitgeput bent?

 • Heb je het gevoel dat je niet echt jezelf kunt zijn en dat je geleefd wordt?
 • Gaat het in je job ook niet zo schitterend en twijfel je over de toekomst?

Na enkele sessies zal je het verschil al beginnen merken. Deze integrale coaching en therapie is gericht op korte-termijn en werkt allesomvattend. Dat wil zeggen dat ik niet alleen kijk naar het mentale en emotionele aspect, maar ook naar het cognitieve, fysieke en sociale, ik bekijk dus de mens in zijn geheel, wat verrassend snel resultaten geeft. Aangezien deze therapie zo krachtig en eenvoudig werkt zijn gemiddeld een tiental sessies voldoende, bij een zwaar familiesysteem kan dit meer zijn. De kracht ligt ook in de coaching, oefeningen, visualisaties en opdrachtjes, zodat je hetgeen je geleerd hebt, ook meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Na elke sessie zie ik je evolueren en groeien. Meer en meer vind je jezelf terug, en ontdek je wat je blij maakt en wat je wil bereiken, en zo maak je terug contact met je speelse en creatieve ik.


 • Zoek je rust en vertrouwen?

 • Wil je bewuster leren leven?

 • Zoek je je innerlijke kracht?

 • Wil je graag je leven in de rails krijgen?

 • Wil je terug blij leren leven?
 • Wil je je job of carrière onder de loep nemen en ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil?
  Met of zonder loopbaancheques VDAB in samenwerking met Upendi, ook voor zelfstandigen.

Neem eens de tijd voor jezelf, voor je persoonlijke ontwikkeling, op een rustige en aangename manier. Ervaar hoe het is als je leert jezelf te zijn en leeft vanuit je innerlijke kracht.

Mijn passie voor innerlijk welzijn drijft me om jou te begeleiden naar jouw ToFeelGood.

Mijn specialisatie:

Ik specialiseerde me in datgene waar ik zelf mee sukkelde, omdat ik weet hoe het voelt, en ik met deze doelgroep mooie resultaten behaal.


 • Negatieve, zelf-bekritiserende gedachten en saboterende gevoelens

 • Gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen, lage eigenliefde

 • Perfectionisme, teveel verantwoordelijkheid, grenzen niet kennen

 • Gebrek aan focus, dromen of doelen niet kunnen bereiken

 • Angsten, woede, weggedrukte boosheid en emotionele blokkades

 • Verdriet, onverwerkte rouw en verlies, acceptatie en verwerking

 • Vermoeidheid, stress, energiegebrek, fysieke uitputting en kwalen

 • Gevolgen van een slechte moeder/kind band of narcistische ouder/partner

 • Hoogsensitieve personen (HSP), overprikkeling en zelfbescherming

Wat probeer je al zoveel jaren weg te duwen?
En welke bal wil nu niet meer onder water geduwd worden?
Wat wil je lichaam je zo graag duidelijk maken?
Luister eens naar jouw lichaam, wat vertellen je kwalen je?

Door jezelf écht te leren kennen met je mooie kanten én met je schaduwkantjes, leer je accepteren wie je bent. Zo leer je mild te zijn voor jezelf, doordat je heel wat inzicht krijgt in jezelf, en dat is al de helft van de therapie.

Jouw zoektocht is mijn passie !

Hieronder geef ik je graag een beeld van mezelf en van mijn technieken en werkwijze. Je kan me ook leren kennen in één van mijn workshops.

Het is mijn levensmissie om je te inspireren jezelf eens op de eerste plaats te zetten!

Stap voor stap, met een lach en een traan bereik je je doel van de therapie:


 • Doeltreffende down-to-earth coaching en therapie, met unieke rand-kern gesprekstherapie die je inzicht geeft in je belemmerende patronen en gedachten.

 • Leuke doe-technieken waarbij je verrassend veel leert over jezelf en over je zelfvertrouwen en je eigenwaarde.

 • Coaching-technieken om je oude overtuigingen en negatieve gedachten om te vormen naar positieve gedragingen.

 • Workshops als aanvulling op de therapie of los te volgen, met tips en oefeningen voor inzicht en een blijere levenshouding.
  - workshop Stress, spanningen en lichamelijke uitputting
  - workshop Van negatieve gedachten naar innerlijke kracht
  - workshop Hoogsensitiviteit

Ik bekijk je als mens in zijn geheel!

Niet enkel je klacht is voor mij belangrijk, maar ik bekijk je zowel mentaal, emotioneel, cognitief, sociaal alsook op fysiek vlak. Op die manier vallen de puzzelstukjes geleidelijk in elkaar en leer je jezelf begrijpen en aanvaarden, zodat je jezelf (terug) leert graag zien en vanuit eigenliefde kunt veranderen.

Op een zachte en liefdevolle manier, op je eigen tempo. Zo verwerk je wat is blijven hangen uit het verleden, en bereik je je doelen in de toekomst!

De tijd die je investeert in je innerlijk welzijn is een geschenk voor jezelf om jezelf te leren alles te geven wat je nodig hebt en jezelf belangrijk te vinden, zonder je naasten te negeren. Het leven voluit leven op de manier waar jij gelukkig van wordt, maakt je bovendien een liefdevol en evenwichtig mens in harmonie met je omgeving.

Mijn eigen weg naar balans:

Voor mij was innerlijk welzijn de start naar me goed voelen in mijn vel en mezelf kunnen zijn.

Maar toch was dit voor mij niet genoeg. Ik wilde me ook lichamelijk helemaal fit en energiek voelen. Mijn zoektocht leverde heel wat antwoorden op, want mijn hoogsensitiviteit maakte het me lastiger dan ik besefte, en het negeren hiervan hielp me niet vooruit, integendeel.
Deze zoektocht wil ik met je delen, zodat het voor jou niet zo lang hoeft te duren vooraleer je beseft wat er nodig is om je goed en energiek te voelen. En dat dit bovendien burn-out, overbelasting, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere stressgerelateerde ziekten kan tegenhouden.

Een praktijkervaring:


 • Dirk, 43 jaar
  Het was lastig te beslissen om naar een therapeute te gaan. Maar de dagen dat ik bij Anne was zijn mij ontzettend veel waard geweest. Ik voel mij stukken beter dan de dag toen ik bij haar voor het eerst kwam, ik heb nu mezelf voor een groot deel teruggevonden. Ik kan nu eindelijk verder trachten te zoeken en te voelen. Ik heb met de zwarte vlek in mijn verleden bijna volledig komaf gemaakt. Heb nieuwe uitdagingen aangegaan, waar ik vroeger zou verstijven van de
  faalangst en onzekerheid.
  In ieder geval: Bedankt Anne, en misschien kruisen onze paden wel eens terug.

 • Evelien, 22 jaar
  Dankzij de hulp van Anne ben ik een grote stap dichter bij mezelf gekomen. Tijdens de sessies leerde ik mezelf kennen, erkennen en waarderen. Ik bleef jarenlang in vastgeroeste gedachtepatronen rondlopen en het werkte zo bevrijdend om samen met Anne los te laten. Mijn angsten en andere obstakels werden bekeken, aangepakt en er werd een nieuwe betekenis aan gegeven. Stap voor stap kon ik mezelf en mijn moeilijkheden vanuit een ander perspectief bekijken. Mijn leven heeft een enorme nieuwe impuls gekregen.

Wil je ontdekken of wij een happy match zijn om je te helpen naar meer innerlijke rust en balans? Je te helpen zoeken naar jouw innerlijke kracht? Contacteer me op zie contactformulier onderaan voor een afspraak.Inzicht in jezelf is al de helft van de therapie. Jezelf begrijpen werkt bevrijdend!

Lees verder

Therapievormen

Polyenergetische therapie Gesprekstherapie Innerlijk kind-therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Stress Angst - Paniekaanvallen Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

op afspraak, overdag of s'avonds

Wachtlijst

2 à 3 weken

Prijs voor een consult

65€/u. Tarief voor 1:15u: 85€ incl.btw

Duur van de sessie

1:15u

Opleiding

- 4-jarige opleiding voor Polyenergetisch therapeut - VOV Vermeulen NL (APT)
- 1 jaar medische basiskennis anatomie-fysiologie-pathologie Reliantie instituut Brugge 2018

Terugbetaling

Loopbaancheques via VDAB en loopbaancentrum Upendi, ook voor zelfstandigen.

Leeftijd

57 jaar

Neem contact op met Anne

Pottersdreef 5, (ook in Antwerpen &St-Pauwels)

9170 Sint-Gillis-Waas

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://www.tofeelgood.be

Routebeschrijving