Terug naar boven

Bieke Vermeulen

Volg je hart het weet de weg!

Mental coach

Kaai 44, bus 302

8620 Nieuwpoort

Introductie

Als je ten volle leeft, dat sta je heel dicht bij jezelf, dan luister je naar je hart, dan leef je volgens jouw waarden en ben je trouw aan jezelf.

Coaching heeft als doel jou te ondersteunen bij je zoektocht naar een gelukkiger en betekenisvol leven. Ik help jou om bewust te worden van wat jij wilt, zodat je ernaar op zoek kan gaan. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe jij jezelf vaak in de weg staat. Stap voor stap (h)erken je jouw eigen aandeel zodat je de verantwoordelijkheid van jouw geluk in eigen handen leert nemen. In plaats van de focus te richten op de problemen in jouw leven, draai ik jou 180°, op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en oplossingen.

Het is mijn kracht om mensen wakker te maken uit die diepe slaap van het onderbewuste waar ze verborgen leven in de comfortzone. Ik maak jouw verlangens wakker, jouw geloof in jezelf en dat er meer mogelijk is en de hoop dat jij daarin een aandeel kan hebben.

Wat zou er anders zijn in jouw leven als alles mogelijk was? Als je met niets of niemand rekening moest houden? Als je niet kon mislukken? Wat zou jij dan doen?

De meeste mensen kunnen op deze vragen niet echt een antwoord geven. Ze hebben zich deze vragen zelfs nog nooit gesteld. Ze zijn vooral gefocused op wat ze niet willen. En als ze al eens fantaseren over hoe fantastisch het zou kunnen zijn, dan worden ze al snel onderbroken door hun innerlijke criticus die hun plan direct met de grond gelijk maakt. Je herkent hem vast wel, zijn zinnen beginnen bijna altijd met "Ja, maar..."

En toch is dat één van de eerste vragen die ik jou stel als we samen op pad gaan. Wat moet er veranderen opdat jij meer vreugde, geluk, vrijheid, liefde, vrede, ... zou ervaren in jouw leven? Wat is er dan anders? Want als je niet weet hoe je wilt dat het anders is, hoe kan je dan in godsnaam weten dat je ernaar onderweg bent?

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en kan je ervaren of wie ik ben en waar ik voor sta bij jou past. We verkennen jouw vragen en noden, waar je samen met mij rond wilt werken? Jij bepaald mee de inhoud en de fequenties binnen jouw mogelijkheden. Weet wel dat veranderingen creëren tijd nodig heeft. De gemiddelde duur van een begeleiding is 3 tot 6 maanden.

HET BELANGRIJKSTE ASPECT VOOR HET SUCCES VAN DE COACHING IS JOUW INZET! HOE GRAAG WIL JIJ DE VERANDERINGEN EN WAT BEN JIJ BEREID DAARVOOR TE DOEN?

We gaan samen een engagement aan voor jouw persoonlijke groei. Ee engagement waar we ons beide voor 100% inzetten. Ik verwacht van jou hierin dat je jouw verantwoordelijkheden neemt. Dat je jezelf en deze coaching op de eerste plaats zet, dat je hier tijd voor maakt. Want jij zal het uiteindelijk moeten doen.

Contacteer me als je JA zegt op de volgende uitspraken

  • JA! Ik wil zelf mijn geluk kunnen bepalen
  • JA! Ik wil voor mezelf durven kiezen
  • JA! Ik wil in het NU leven en (leren) genieten van kleine dingen
  • JA! ik wil leren vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst, wat er ook op mijn pad komt, ik weet dat ik daarin mijn verantwoordelijkheid neem en hulp durf te vragen
  • JA! vanaf nu wil ik mijn innerlijk kompas leren volgen
  • JA! ik wil leren leven vanuit mijn hart

Tijdens de begeleiding volg ik jouw spiritueel pad en jouw tempo, ik ben slechts een supporter aan de zijlijn die je vertrouwen geeft en geloof in jezelf. Ik put daarvoor uit een ruime rugzak met levenservaringen aangevuld met meer dan 10 jaar langdurige opleidingen. Een aantal belangrijk pijlers daarbij zijn het contextuele gedachtengoed, Neuro Linguistic Programmeren en rechtstreeks werken met het onderbewuste via Live The Connection (Kinesiologie)

Ik kijk ernaar uit om een eindje mee te lopen op jouw pad, op zoek naar wie jij in essentie bedoeld bent te zijn!

Lees verder

Therapievormen

Transformatiecoaching Loopbaanbegeleiding Mental coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Niet goed in je vel zitten Loopbaanbegeleiding Zingeving en zingevingsvragen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak
Plan jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek rechtstreeks in mijn agenda via https://calendly.com/bieke-vermeulen/kennismaking

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

betalen via loopbaancheques mogelijk indien je aan de voorwaarden voldoet.

Duur van de sessie

1u20 of 1u40

Opleiding

Bachelor Maatschappelijk werk
Counselor Contextuele Therapie - 2 jaar
Master Practitioner NLP & communicatie - 2 jaar
Transformational life coaching - 2 jaar
Talentenspel coach - Willem Glaudemans
Vergevingscoach - Willem Glaudemans
Live the connection - kernmodule en verdieping rond familie en communicatie
Zie mijn linked in profiel https://www.linkedin.com/in/biekevermeulen/

Beroepsvereniging

BVRGS Beroepsvereiniging voor relatietherapie en systeemtherapie

Neem contact op met Bieke

Kaai 44, bus 302

8620 Nieuwpoort

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.biekevermeulen.com

https://www.facebook.com/biekevermeulencom-Volg-je-HART-het-weet-de-weg-167773510098866/

https://www.linkedin.com/in/biekevermeulen/

Routebeschrijving