Terug naar boven

Christel Smedts

Oplossingsgericht therapeut

Kerkeblok, 46, 1e x kom ik vooraan ophalen

2200 Noorderwijk

Introductie

Waarom ben jij hier?

Soms komen we op schakelmomenten in ons leven, waar we cirkeltjes lopen in ons hoofd en er niet lijken uit te raken…

  • Voel jij je futloos, vind je geen energie of voldoening meer in zaken die je vroeger wel energie gaven?
  • Voel jij je “geblokkeerd”, alsof je “vast zit” in je leven en weet je niet meer waar naartoe? Alsof het allemaal “grijs” voelt en niets nog écht kleur brengt in je dag?
  • Of voelt het allemaal net té overweldigend, té veel taken en verantwoordelijkheden die op je af komen, alsof je voor een onoverkomelijke berg staat…
  • Voel je angsten, paniek,... en weet je niet van waar dat komt of hoe eruit te raken?
  • Heb je zoveel te geven, maar krijg je dat maar niet overgebracht aan diegenen die je graag ziet, voelt het alsof je telkens weer in dezelfde patronen vervalt in relaties, terwijl je nu net iets anders wil?
  • Voelt er “iets” gewoon niet oké? Weet je niet helemaal waarnaar je op zoek bent of waarom je zo zoekende bent?
  • Weet je gewoon niet meer wat je aan wil met je leven? Je zoekt, maar je zoektocht maakt je eerder zenuwachtig, zonder echte uitkomst of klaarheid in je “reden” van bestaan?
  • Wil je al heel lang die ene droom waarmaken, maar raak je maar niet écht vertrokken?
  • Overstelpt het leven je telkens weer met allerhande verantwoordelijkheden en taken? Krijg je maar moeilijk tijd voor jezelf en jouw doelen?
Herken jij je in één of enkele van deze vragen? Heb jij een duwtje in de rug nodig om weer verder te kunnen? Heb ik een bepaald probleem hier niet aangekaart? Neem dan gerust contact op: In alle eerlijkheid vertel ik je of ik jouw vraag met jou kan aanpakken of ik je beter kan doorverwijzen naar een méér gespecialiseerde collega.

Wat wil je dan?

Jij hebt net de eerste stap gezet om weer op pad te kunnen in jouw leven! Wat méér is: die weg ligt in jou! Samen gaan we die ontdekken. Ik ga met jou op weg naar het vinden van jouw levenskracht en de dingen waar jij energie uit haalt en goed in bent.

Samen gaan op weg om die dingen ook werkelijk in jouw leven te installeren!

Je kan bij mij terecht voor begeleiding vanuit een oplossingsgericht gedragstherapeutisch en systemisch kader. Een duur woord om te zeggen:Ik bied geen "kookboek-aanpak". Ik ga met jou op zoek naar wat voor jou werkt, in jouw geesteskronkels en de eigenheid van jouw persoon en situatie.Wel degelijk vanuit een professionele aanpak van mij als gediplomeerd psychotherapeute.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Christel Smedts, geboren in Herentals in 1986.

Als kind al, werd ik “aangetrokken” door wat er zich afspeelt bij mijn medemens. Jouw zoektocht in jezelf en drijfveren, de wereld in al zijn diversiteit, culturen en manieren van leven, zijn mijn passies. Verhalen van mensen én mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld zijn altijd mijn drijvende kracht geweest.

Met deze “drijvende krachten” was de studie tot Master in de klinisch psychologie mijn weg. Ik combineerde dit met een Post-universitaire vorming Neuropsychologie, beiden aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ik studeerde af in 2009. Inmiddels heb ik verschillende jaren ervaring in het coachen en begeleiden van jongvolwassenen en volwassenen die even de weg kwijt zijn, alsook in het coachen van teams en professionals in hun professioneel kader.

Ik genoot een vierjarige opleiding in het oplossingsgericht gedragstherapeutisch en systemisch kader, aan Korzybski international te Brugge. Ik studeerde Master Publiek Management aan de Antwerp Management School. Daarnaast deed ik heel wat ervaring op in internationale contexten als vrijwilliger in NGO’s, in diverse delen van de wereld, en volg ik voortdurend bijkomende opleidingen.

Lees verder

Therapievormen

Coaching Oplossingsgerichte therapie Gedragstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Assertiviteit Beroepskeuze Depressie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Jongeren Volwassenen Ouderen Leerkrachten Personen met een fysieke beperking Personen met een visuele beperking Personen met een verstandelijke beperking

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie via chat Therapie via e-mail Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie in de buitenlucht

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch psycholoog

319473

Inschrijvingsnummer Psychologencommissie

862111059

Werkmomenten

Namiddag en avond

Prijs voor een consult

65 €

Duur van de sessie

50 minuten

Opleiding

Oplossingsgerichte gedrags- en systeemtherapie & coaching
Mindfulness
ACT
Ma klinische psychologie
PAV Neuropsychologie
Master public management

Terugbetaling

via mutualiteiten standaard terugbetaling

Beroepsvereniging

VVDO: Vlaamse vereniging oplossingsgerichte deskundigen

Neem contact op met Christel

Kerkeblok, 46, 1e x kom ik vooraan ophalen

2200 Noorderwijk

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://christelsmedts.be/

Routebeschrijving