Terug naar boven

Christel De Paep

Balance Healthcoaching-gedipl.gezondheidsconsulent

Holistisch therapeut

Sparrenlaan 18, ook online begeleiding

2960 Brecht

Introductie

Geen wachtlijst in mijn praktijk!

Heb je klachten of chronische aandoeningen, stress, spanningen, intolleranties, loop je tegen een burn-out aan ? Heb je rug, nek- of schouderklachten of vaak hoofdpijn of voel je een constante druk in je borstkas of buik ? Voel je je moe, futloos, pieker je veel en/of slaap je slecht en weet je niet hoe dit te verhelpen? Ben je bang om ziek te worden of wil je zelf aan de slag om ziekten en klachten te voorkomen en je weerstand te verbeteren? Voel je je eenzaam en/of onbegrepen in je huidige situatie?

Dementie, kanker, hart-en vaatziekten of andere ernstige ziekten beginnen vaak meer dan 20 jaar vooraleer er symptomen zijn. Wil je gezond ouder worden en veroudering vertragen zodat klachten beperkt worden? Maak snel een gratis afspraak via Calendly link onderaan of maak een gratis kennismakingsafspraak in mijn praktijk of online om te zien hoe ik je kan helpen.

Heb je al dan niet al een diagnose of een behandeling ontvangen maar komen de klachten toch terug (al dan niet op een andere plaats) of verminderen ze niet zoals je wenst?

Ga op zoek naar de echte 'oorzaak' van je klacht(en) of signaal. Als je weet waarom je klachten hebt en je pakt deze aan, dan krijgt je lichaam de ruimte om te herstellen omdat de constante druk verdwenen is. Hierdoor ga je je snel veel beter voelen, vitaler, ontspannender en energieker met de juiste focus op wat écht belangrijk is voor jou. Er valt als het ware een last van je schouders en je lichaam af. Mogelijk heb je al dan niet al stappen ondernomen maar is het resultaat niet echt bevredigend voor jou of blijven bemoedigende resultaten uit.

'Als je blijft doen wat je altijd deed, zal alles blijven zoals het altijd geweest is'.

Wil je écht verbetering en verandering in je situatie brengen? Dan is ondersteuning noodzakelijk van een professionele gezondheidshulpverlener met een bredere kijk op jouw problemen die ook voldoende levenservaring heeft om jouw klachten te herkennen en je te kunnen begeleiden en ondersteunen op je weg naar verandering.

Hoe?

Vanuit de visie van je lichaam als één geheel (holistisch) gaan we op zoek naar mogelijke oorzaken die voor jou een negatieve impact hebben. We overlopen mogelijke belastingsfactoren op genetisch, milieu, psychologisch, mentaal, emotioneel als fysiek vlak waaronder ook je levensstijl en je voedingspatroon. Al deze factoren kunnen positief beïnvloed worden als je écht komaf wil maken met je klachten.

Met de juiste ondersteuning en begeleiding slaag je deze keer wel in je opzet!

Wat ?

Preventieve gezondheidszorg:

Ik stel geen diagnose maar verbeter je welbevinden en energieniveau door het verminderen van de belastende factoren én het verhogen van je immuniteit, je eigen veerkracht, vitaliteit en weerbaarheid. Door deze aanpak verbetert het zelfgenezend vermogen waardoor klachten en ongemakken kunnen voorkomen of sneller verholpen worden dan met eventuele medicatie alleen. Deze adviezen passen in het kader van een integrale en complementaire gezondheidszorg indien gewenst in overleg met je arts.

De oorzaak van een klacht is vaak een combinatie en overbelasting op fysiek, mentaal en/of psycho-emotioneel vlak, kortom stress op je lichaam. EFT kan helpen om oude kernovertuigingen die niet meer van toepassing zijn, écht los te laten.

Werkwijze?

  • via een vraaggesprek (anamnese) zoek ik naar de overbelasting(en) en de oorzaken van jouw klacht. Diagnose is vaak al gebeurd door de arts.
  • ik verminder de constante druk op je lichaam op de 3 vlakken nl. fysiek, mentaal en emotioneel.
  • ik begeleid jou naar een betere weerstand, immuniteit, weerbaarheid, vitaliteit en breng je lichaam terug in balans.
  • je lichaam herstelt sneller met minder kans op herval.
  • je ervaart meer energie, vitaliteit, levensvreugde en een betere gezondheid.
  • je voelt meer vrij en gelukkig in je leven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Angst is bijvoorbeeld één van de grootste oorzaken van veel voorkomende klachten. Het nieuwe woord hiervan is stress. Hierdoor ontstaan vaak maag/darm klachten, zoals zure oprispingen, buikkrampen, constipatie, diarree of andere fysieke klachten zoals pijnlijke nek en schouders, rug,,...

NIEUW !! Gratis afspraak !

Ik kan je ook online begeleiden. Hierdoor moet je je niet meer verplaatsen maar kan je gewoon van thuis uit ondersteuning krijgen. Maak nu een gratis afspraak via Calendly link onderaan online of in mijn praktijk.

Wie?

ik ben Holistisch Gezondheids- en voedingsconsulent/begeleider, mental en lifestyle consulente, relaxatie en anti-stress coach, ziektepreventie coach, orthomoleculair advies, life & EFT coach, anti-aging coach en beschik over het diploma van 4-jarige opleiding aan de Levensschool, lid van Beroepsvereniging voor Gezondheidsbegeleiders (VGB) erkend door de overheid.(zie link onderaan)

Waarom?

Ik maakte mij zorgen over kennissen van mijn leeftijd (40+ ers) die ernstige ziekten of kanker kregen. Ik wou niet afwachten tot ik aan de beurt was dus ben ik zelf aan de slag gegaan om preventief die klachten te voorkomen. Ik wou meer weten waarom klachten ontstaan en wou niet zomaar geloven dat ziekten 'out of the blue' jou overkomen. Ik had immers ook al klachten nl. darmklachten, vaak aambeien, trillen van mijn lichaam enkele uren na de maaltijd, krakende gewrichten, winterdip... Door mijn zoektocht en studie kon ik mijn gezondheid verbeteren door aanpassing van mijn voeding- en levensstijl en emotioneel en mentaal evenwicht te brengen in mijn leven.
Ik bekijk de cliënt in zijn totaliteit op fysiek, mentaal en psychologisch/emotioneel niveau (= holistische benadering). Een mens is niet in stukjes op te delen. Alles in je lichaam is verbonden met elkaar. Als je op vele ingangspoorten kleine aanpassingen aanbrengt, heeft dit een synergetisch effect waardoor de klachten heel snel afnemen en verdwijnen.

Lees verder

Therapievormen

Voedingsadvies Begeleiding Fytotherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Maag- en darmklachten Allergie Angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouderen Jong volwassenen Koppels Jongeren Zwangerschap Samengestelde gezinnen Kinderen

Bereikbaarheid

Met parking Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Therapie via chat In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie via e-mail Therapie via telefoon - gsm Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinsbegeleiding Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels Frans Duits

Werkmomenten

weekdagen van 9 tot 18 u na telefonische afspraak of online coaching (ook 's avonds) mogelijk via https://calendly.com/balance-healthcoaching

Wachtlijst

GEEN WACHTLIJST

Prijs voor een consult

inclusief gratis kennismakingsafspraak van 30 min.
€ 60/sessie

Duur van de sessie

60 min ( max 1,5 u/sessie bij intake)

Opleiding

Bachelor diploma, levenstijl- en voedingsconsulent, kruiden- en orthomoleculaire advies, EFT coach, Holistische gezondheidsbegeleider, emotional en mental coach, online coach, relaxatie en anti-stress coach, anti-aging consulent

Terugbetaling

niet van toepassing

Leeftijd

57 jaar

Beroepsvereniging

Vereniging van gezondheidsbegeleiders -zie websitelink onderaan

Neem contact op met Christel

Sparrenlaan 18, ook online begeleiding

2960 Brecht

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.healthcoaching.be

https://www.gezondheidsbegeleiders.be/zoek-een-begeleider/user/balancehealthcoaching-be/

https://calendly.com/balance-healthcoaching

Routebeschrijving