Terug naar boven

Christel De Paep

Balance Healthcoaching-gedipl.gezondheidsconsulent

Holistisch therapeut

Sparrenlaan 18, ook online begeleiding

2960 Brecht

Introductie

ik heb mijn persoonlijke ervaring omgezet in een missie om anderen te helpen preventieve maatregelen te nemen voor hun gezondheid.

Waarom heb ik deze klacht?


Als gediplomeerd holistisch gezondheidsconsulent ben ik toegewijd aan het aanpakken van gezondheidsproblemen op een alomvattende manier. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de symptomen van een aandoening, maar ook naar de onderliggende oorzaken en de invloed van mentale, emotionele en fysieke aspecten op jouw welzijn. Welkom bij mijn praktijk voor holistische gezondheidsbegeleiding, waar we streven naar het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel om een gezond en vervuld leven te bevorderen.

Mijn aanpak omvat een scala aan diensten, waaronder voedings- en levensstijladvies, verhelpen intoleranties en allergieën, relaxatie- en anti-stress coaching, kruiden en orthomoleculair advies, ziektepreventie, anti-aging en mental coaching met behulp van technieken zoals de Emotional Freedom Technique (EFT).

Met voedings- en lifestylecoaching help ik jou gezonde eetgewoonten en routines te ontwikkelen die jouw algehele welzijn ondersteunen. Door het identificeren van voedingsstoffentekorten en het elimineren van schadelijke stoffen, streven we naar een optimale gezondheid van binnenuit zonder intoleranties of allergieën.

Relaxatie- en anti-stress coaching reikt jou tools en technieken aan om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Dit kan helpen bij het verminderen van spanning, angst en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Met behulp van kruiden en orthomoleculair (supplementen) advies streef ik ernaar jouw lichaam te ondersteunen met de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te functioneren en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Daarnaast focus ik me op ziektepreventie en anti-aging, waarbij we samen werken aan het versterken van je immuunsysteem en het bevorderen van een langdurige gezondheid en vitaliteit.

Mental coaching met behulp van de Emotional Freedom Technique biedt een krachtig instrument om negatieve emoties, belemmerende overtuigingen en traumatische ervaringen los te laten, zodat je kan gedijen in een staat van emotioneel en mentaal evenwicht en welzijn.

Of je nu worstelt met specifieke gezondheidsproblemen, je algehele welzijn wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar ondersteuning bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen, ik sta klaar om jou te begeleiden op je reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek en begin je reis naar holistische gezondheid en welzijn.

NIEUW !! Gratis afspraak!

Ook online begeleiding. Hierdoor moet je je niet meer verplaatsen maar kan je gewoon van thuis uit ondersteuning krijgen wat vooral handig is in deze tijd waarin digitale communicatie steeds belangrijker wordt.

Maak je gratis afspraak via Calendly link onderaan in mijn praktijk of online of reserveer je kennismakingsafspraak en eerste intakegesprek van 90 minuten voor maar 65€.


Lees verder

Therapievormen

Voedingsadvies Begeleiding Fytotherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Maag- en darmklachten Allergie Angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouderen Jong volwassenen Koppels Jongeren Zwangerschap Samengestelde gezinnen Kinderen

Bereikbaarheid

Met parking Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via chat Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie via e-mail Therapie via telefoon - gsm Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinsbegeleiding Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels Frans Duits

Werkmomenten

weekdagen van 9 tot 18 u na telefonische afspraak of online coaching (ook 's avonds) mogelijk via https://calendly.com/balance-healthcoaching

Wachtlijst

GEEN WACHTLIJST

Prijs voor een consult

1/Gratis kennismakingsafspraak 20 min.
2/gratis kennismakingsafspraak van 20 min + eerste intake (85 minuten)
€ 65/sessie

Duur van de sessie

55 min ( max 90min/sessie bij intake)

Opleiding

Bachelor diploma, levenstijl- en voedingsconsulent, kruiden- en orthomoleculaire advies, Holistische gezondheidsbegeleider, emotional en mental coach met EFT, online coach, relaxatie en anti-stress coach, anti-aging consulent, herstellen fysieke, mentale en emotionele balans via o.a. kinesiologie voor het verhelpen allergieën en intoleranties.

Terugbetaling

niet van toepassing

Leeftijd

58 jaar

Beroepsvereniging

Vereniging van gezondheidsbegeleiders -zie websitelink onderaan

Neem contact op met Christel

Sparrenlaan 18, ook online begeleiding

2960 Brecht

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.healthcoaching.be

https://www.gezondheidsbegeleiders.be/zoek-een-begeleider/user/balancehealthcoaching-be/

https://calendly.com/balance-healthcoaching

Routebeschrijving