Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Isabelle Duchene

Energetisch therapeut

Diksmuidelaan 6 /9

2600 Berchem (Antwerpen)

Introductie

Lifecoach, Spiritueel medium en spiritueel coaching

Contacteer Isabelle voor hulp in ondersteuning en advies bij:

 • Richting geven aan uw leven,
 • mensen helpen met structuur en planning van werk,
 • relaties,
 • gezinsbegeleiding,
 • kids,
 • zelfvertrouwen,
 • angsten,
 • hooggevoeligheid,
 • assertiviteitstraining,
 • verbreking van tunnelvisie en
 • hulp bij inzichten in oorzaak en gevolg.

Rouwverwerking anders bekeken in samenwerking met artsen , contact met overledenen en begeleiding van uw paranormale gaven. Omgaan met spiritualiteit in het algemeen. Stemmen horen, paranormaal zijn. Leren omgaan met uw eigen gaven. Paranormale fotografie. Isabelle is geen kaartlegster. Isabelle is niet beschikbaar voor zinloze nieuwsgierigheid.

Onze hulp is geen vervanging voor medische zorgen en zij zal u naar een arts doorverwijzen indien nodig. Mensen die niet bereid zijn om verantwoordelijkheid op te nemen en in de spiegel te kijken bij zichzelf moeten niet reageren.

Isabelle doet privé als groepsgesprekken , ondersteuning met Bloesem therapie is mogelijk. Isabelle geeft ook homeparties, lezingen en voordrachten, onderwijs en consulten op verplaatsing.

Ze is een veelgevraagd spreekster. Isabelle spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Isabelle Duchene is een no nonsens coach die recht door zee is en eerlijk mensen op weg helpt naar het beter mens zijn met al zijn facetten. Isabelle werkt spiritueel en niet spiritueel. Isabelle is helderziend, heldervoeldend en helderhorend en kan je mogelijkheden aanreiken die misschien nog niet aan je zijn gepresenteerd. Jij bent de stuurman, we geven oprecht advies. Onze hulp is geen vervanging voor medische zorgen. Er is geen enkel probleem dat niet kan worden opgelost als mensen bereid zijn om mee te werken. Isabelle helpt bij uw leven te helpen aanvaarden voor die dingen die niet meer veranderd kunnen worden als het verlies van werk, situatie, persoon, huisdier. Rouwverwerking kent een brede waaier aan mogelijkheden en hoeft niet altijd over de dood te gaan. Isabelle werkt spiritueel en niet spiritueel en is naast spiritueel medium ook lifecoach die mensen een duwtje in de rug nodig hebben. Isabelle is vooral gekend voor haar directe aanpak met verrassende resultaten. Contact met overledenen is mogelijk als coaching bij rouwverwerking. Zij mag met haar mediumschap mensen helpen beseffen dat energie nooit sterft. Enkel de vorm veranderd.

We moeten zelf de verandering zijn die we willen zien. Gandhi.

Coaching :

Een life coach is een heel veelzijdig beroep. We mogen u begeleiden op de weg die het leven u laat zien. In hoogtes en laagtes. Mensen zijn er voor mensen en dit is ook niet altijd evident. Daarom heeft u misschien DIE juiste duw nodig om weer op de rails te komen voor de rit van uw leven. U bent de kapitein van uw schip en samen kijken we naar rustig vaarwater om uw leven meer richting te geven of juist bij te sturen waar nodig. Isabelle doet persoons coaching, familie coaching en rouwverwerking met of zonder in combi met haar spirituele gaven. Ondersteuning van Bach en Nederlandse bloesem therapie is mogelijk. Alvorens de coaching te beginnen is er altijd een intake gesprek en dan in samenspraak met u de nodige vervolgsessies. We zijn geen vervanging voor medische zorgen. Gelieve uw arts te raadplegen. Isabelle kan u doorverwijzen naar verdere hulp als zij dat nodig acht. Geef uzelf ook geduld. Niet alles is 123 op te lossen en wij hebben geen toverstaf die uw situatie ineens in orde brengt. Samenwerking is nodig als u daar voor kiest met mij, of met anderen. Neem altijd goed deze raad in acht, dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw leven en uw keuzes en de aaneensluitende gevolgen van die keuzes. Leg de verantwoordelijk dus niet bij de ander, uw partner, werkgever of regering. We zijn er graag voor u op de met u afgesproken tijd en data. Uw coach heeft een agenda en haar tijd is geen speeltuin. Mensen die niet serieus met iemands tijd en ervaring willen omgaan, die hoeven zich niet te melden.

ZEER BELANGRIJK Lieve mensen het is zeer nodig als je je leven wil veranderen het niet enkel blijft met boekjes lezen over psychologie maar ook de daad bij het woord voert. Mensen die niet bereid zijn om in de praktijk te vliegen dit wil ook zeggen COMMUNICATIE en niet in je comfortzone blijven zitten en wachten tot een ander het voor je oplost. Mensen verschieten soms waarom ik zo een directe aanpak heb,, wel omdat punt 1 zachte heelmeesters stinkende wonden maken, punt 2, de meeste mensen blijven in het verleden leven en vergeten het nu en de korte aanpak geeft ook sneller resultaat.punt 3 dat jij recht hebt op een goede volledige aanpak en niet enkel dat jij denkt dat nodig is, en punt 4 samen kan je alles aan dus wil je doorzetten dan heb je een pitbul nodig en geen chiwawa therapie.

Wens je graag info laat het ons gerust weten. De eerste stap is de belangrijkste wacht niet en weet dat je geholpen kan worden. Tot uw dienst. Alvast een geluksgroet voor u voor 2015. Dank uw voor uw interesse

Praktisch :

Praktijk is vlakbij Berchem station. Tram 4, 9 en 11 stoppen op 100 meter van praktijk. Voor tram 11 afstappen halte keerlus. Tram 4 en 9 halte groenenhoek. Bus 51 53 halte diksmuidelaan.

Met de trein halte Antwerpen Berchem station. Daarna het plein over lopen neem de tram die naar rechts rijdt en stap de volgende halte af. Isabelle haar praktijk is gelegen over de honde wei. Te voet is het 10 minuten over de brug autostrade.

Lees verder

Specialisaties

Online-therapie (chat / e-mail) Aura chakra healing Rouwbegeleiding - verliescounseling Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Angst - Sociale angsten Assertiviteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Kinderen Ouderen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie over het internet

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Groepstherapie Gezinstherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels Frans Italiaans

Werkmomenten

Te Berchem : Elke werkdag van 10 tot 23 u van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag voormiddag van 10 tot 13 u . Consulten steeds op afspraak Voor mensen die echt niet kunnen in de week, is 1x per maand zondag ook mogelijk. Op verplaatsing ook mogelijk onder voorwaarden. We vragen beleefd enkel te contacteren als u echt komt.

Wachtlijst

soms

Prijs voor een consult

coaching intake gesprek half uur 50 euro, daarna 70 euro per uur. Spiritueel consult 70 euro consult op verplaatsing 100 euro btw in

Duur van de sessie

iets meer dan een uur of wat nodig is.

Opleiding

Kunst en muziekopleiding
Europese academie gezondheidstherapeute alternatieve geneeswijzen
USA Ronna Herman angel therapy
Oost west centrum 4 jaar voetreflexuoloog
Schoonheidsschool lifecoach
Rouwcoaching.

Arthur Findlay college Londen universiteit voor parapsychologie en mediumschap en in bijstudie.

Beroepsvereniging

SNU Spiritualist national UnionIHF International holistic Federation

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Isabelle Duchene

TypeNaamStart datum

Neem contact op met Isabelle

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Diksmuidelaan 6 /9

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.isabelleduchene.com

http://www.andersrouwen.com

Routebeschrijving