Terug naar boven

Kristien De Wolf

mypersonalcoach

Coach

Kamershoek, 6

9240 Zele

Introductie

Life & Business coaching voor professionelen, executives en ondernemers. Je kan bij mij terecht voor inspirerende, zingevende en activerende trajecten rond:

 • Loopbaanbegeleiding
 • Professioneel functioneren
  • Het ontwikkelen van volwassen rationaliteit
  • Omgaan met emoties op de werkvloer
  • Controle krijgen over stress
  • Burn-out preventie en reïntegratie
  • Perfectionisme
  • Het opbouwen van een gezond zelfbeeld
  • Meer impact in communicatie, relatieproblemen op het werk
  • Work-life balance, werkbaar werk, nee leren zeggen
 • Het vinden van een persoonlijke levensmissie, een levensproject realiseren, ondernemerschap
 • Leiderschap:
  • Dienstbaar en inspirerend leiderschap ontwikkelen in werk en relaties, dingen veranderen in je omgeving
  • Het realiseren van een ambitieus professioneel project (ondernemerschap)
  • Het doen ontwaken van creativiteit
  • Leiderschap, inspirerend leiderschap, ondernemerschap
 • Vragen over geluk en zingeving

Focus en achtergrond

Ik werk voor mensen die zichzelf eigenlijk als gezond beschouwen, maar die toch niet goed in hun vel zitten of in het leven iets anders willen. Iets wat zij maar niet lijken te kunnen bereiken of soms zelfs niet eens kunnen of durven benoemen. Door mijn gevarieerde en internationale werkachtergrond de voorbije twintig jaar heb ik een uitzonderlijk goed inzicht in de complexiteit van het leven van mensen die zware, veeleisende jobs combineren met familiale en andere persoonlijke uitdagingen. De draad een keer verliezen in deze ingewikkelde en veranderde wereld is helemaal niet vreemd of uitzonderlijk. Soms kan hulp voor een tijdje een totaal nieuw perspectief openen en je in staat stellen toch te krijgen wat je nodig hebt.

Mijn aanpak is holistisch. Door mijn jarenlange werk als business coach op hoog niveau te combineren met een degelijk opleiding in communicatie, transpersoonlijke en cognitieve coaching (oa. NLP), ben ik goed geplaatst om mijn cliënten te helpen geestelijk volwassen te worden en meer vervulling, power, keuze, vrijheid en blijdschap in hun leven te vinden. Zowel op persoonlijk vlak als in hun professionele omgeving. In alle veiligheid en ver van de dagelijkse ratrace zoeken we, oefenen en werken we tot je leven eruitziet zoals het goed is voor jou en je functioneert op het niveau waarop jij een succesvol en gelukkig mens kunt zijn. Kortom totdat jij volledig jezelf bent.

Niet zelden worden coachees uiteindelijk zelf een inspirerende leider voor anderen.

Wat voor mij belangrijk is

- Een positief uitgangspunt: ik ga niet uit van ziekte, maar van groei. Met de sterktes die je nu al hebt gaan we naar een volgend niveau in je ontwikkeling.

- Blijvend resultaat: mijn cliënten hervallen niet vaak omdat wat geleerd en geoefend wordt heel grondig wordt geïntegreerd, je wordt als het ware je eigen coach.

- Veilig en op maat: ik ben heel voorzichtig, je krijgt tijd om dingen te leren en te verwerken. Iedere mens is anders, ik hou rekening met jouw snelheid en draagkracht. Heb je graag dat het vooruit gaat, dan kan dat natuurlijk ook.

- Geïnspireerd: ik studeer, lees en vervolmaak mezelf doorlopend, zowel op vlak van coaching, als op vlak van filosofie, ondernemerschap en business. Zo kan ik je steeds iets meegeven dat je inspireert, verfrist en verder helpt op jouw pad.

Waar

Ik werk vanuit Zele, centraal gelegen tussen Gent, Brussel en Antwerpen. Heel goed toegankelijk, tegen de files in. De praktijk ligt in een rustige, groene omgeving.

Reacties van cliënten

- Ik ben met Kristien in contact gekomen via een kennis, die erg positieve feedback over haar aanpak had. Toen ik voelde dat ik weer eens "over mijn grenzen" ging, met effect zowel op lichaam als op geest, dacht ik: baat het niet dan schaadt het niet: laat ik eens met haar gaan praten. Nuchter en zonder specifieke verwachtingen kwam ik bij haar binnen, gezellig en rustig was het daar. Ik had onmiddellijk een goede klik met haar als persoon. Voor mij was het tevens heel aangenaam dat zij de valstrikken van mijn "professionele wereld" waar het overgrote deel van mijn tijd toch naartoe gaat, zelf kende van vroeger. We hebben samen gezocht welke "triggers" mij telkens in overdrive brengen, hoe hiermee om te gaan, en wat ikzelf kan doen om in balans te blijven en innerlijke rust te behouden. Ik heb mezelf ondertussen beter leren kennen, en hebt het aantal sessies verminderd. De energie die ik put uit elk gesprek met Kristien maakt dat ik zeker met haar in contact blijf, ik bekijk dit een beetje zoals een "onderhoudskontract ":-)

- Dankzij de juiste begeleiding heb ik de stap dan toch durven wagen waardoor mijn stille droom werkelijkheid is geworden!! Je hebt me andere perspectieven gegeven die me de moed en zelfvertrouwen gaven om er stevig in te vliegen... Een aanrader voor iedereen!!

- Een onschatbare meerwaarde in mijn leven. Ik ben nu al blij voor alle mensen die het lef en de moed zullen hebben een coach als Kristien in te schakelen om zo de juiste weg te vinden. Ik ben gestart puur om professionele redenen en om de juiste keuzes te maken, wat ook gelukt is, maar het strafste van alles is mijn persoonlijke vooruitgang. Ik voel me eindelijk volwassen… ;-)

Trefwoorden: leiderschap, moed, innerlijke kracht, stress, burn-out, grenzen, assertiviteit, missie, levensvragen, geluk, verbindende communicatie, innerlijke rust, emoties, ADHD bij volwassenen, triggers, volwassenheid, rationaliteit, work-life balance, perfectionisme, hooggevoeligheid, time management, uitstelgedrag, angst, ondernemerschap, levensproject, succes, geluk, balans, impact, positieve bijdrage

Voor meer info over mijn visie, aanpak en instrumentenkoffer, neem een kijkje op mijn website.

Lees verder

Specialisaties

Transformatiecoaching Coaching Loopbaanbegeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Assertiviteit Beroepskeuze Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Mannen Vrouwen Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele therapie

Talen

Engels Frans Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

Op afspraak

Prijs voor een consult

Particulieren 100 euro/sessie - bedrijven 100 -170 euro/u - Ik aanvaard VDAB loopbaancheques

Duur van de sessie

1 tot 1,5 uur

Opleiding

Master in Law Ugent
Master in HRM Vlerick Business School
Master in NLP ARCTURUS (2 jaar)
Gecertifieerd in transpersoonlijke coaching en counseling ARCTURUS (2 jaar)

Neem contact op met Kristien

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Kamershoek, 6

9240 Zele

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.mypersonalcoach.be

Routebeschrijving