Terug naar boven

Delfine Decaesteker

Ademruimte

Rouwbegeleider / verliescounselor

Koningin Fabiolalaan 9

9990 Maldegem

Introductie

Als holistisch therapeut geloof ik dat ons lichaam de toegangspoort is naar onze emoties. Emoties die niet geuit worden, zetten zich vast in het lichaam, met klachten als nek en schouderlast over chronische ziektes en zelfs naar kanker als gevolg.
Is het zo simpel?

Nee... maar ik ben graag jouw gids op jouw zoektocht naar troost en heling.

Ik bied jou:

 • Begeleiding en hulp bij groei van meer levenskwaliteit op beginpunten, kruispunten, knooppunten en eindpunten in je leven.
 • Ben je jezelf kwijt na een overlijden van een dierbare of na ziekte?
  Ben je op zoek naar wie jij diep vanbinnen bent nadat je een ingrijpend verlies leed of na ziekte?
  Als ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ผ๐˜‚๐˜„, ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ begeleid ik je graag in het proces van wat zoveel pijn doet, om daar toch kracht uit te putten. Het lichaam vertelt ons zoveel wat we niet kunnen bevatten.
  In relatie met anderen (partner, kind, collega, werknemer, familie, vrienden, โ€ฆ) worden we getriggerd, gevoelige snaren worden geraakt, waarvan je niet goed weet hoe dat komt, maar als je klaar bent om meer in je kracht komt te staan,
  Mag ik dan naast je lopen en jou innerlijke vlammetje helpen aanwakkeren en dat helpen vinden waar jij warm van wordt, waar je energie van gaat stromen en je weer voelt dat je leeft?
  Dan ben ik er voor jou!
 • PresentChild Kindertolk trajectโ€“ Ik word ingeschakeld als kindertolk als een ouder problemen heeft met het gedrag van zijn of haar kind. Een kind laat met dร t gedrag een blinde vlek van de ouder zien. Door die vlek zichtbaar te maken krijgt de ouder de kans om daarmee aan de slag te gaan en het aan te pakken. Door dat te doen heeft de ouder er geen last meer van en verbetert het de band met zijn of haar kind.

Benieuwd naar mijn aanpak? Neem dan nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! zie websitelink onderaan

Lees verder

Therapievormen

Familieopstellingen Rouwbegeleiding - verliescounseling Opvoedingsondersteuning Meer ...

Ondersteuning bij

Ademhalingsproblemen Agressiebeheersing Angststoornis Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Samengestelde gezinnen Gezinnen Jongeren Kinderen Ouders Zwangerschap Ouderen Personen met een fysieke beperking Personen met een verstandelijke beperking

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

Therapie in de buitenlucht Therapie aan huis In de therapiepraktijk Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Groepstherapie

Talen

Nederlands Engels Frans

Werkmomenten

Op afspraak
ma: 8u30-17u
di: 8u30-17u
woe: 8u30-12u en 17u-19u
do: 8u30-20u
vrij: 8u30-16u
zat: 9-13u

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

75

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Rouw-en verliesdeskundige, PresentChild Kindertolk, Energetisch therapeut, Systemisch Coach, Opsteller (familieopstellingen, organisatieopstellingen)

Beroepsvereniging

ACBS Association for Contextual and Behavioural Science

Neem contact op met Delfine

Koningin Fabiolalaan 9

9990 Maldegem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.adem-ruimte.be

http:/facebook.com/delfinedecaesteker.ademruimte

https://calendly.com/ademruimte/connectcall

Routebeschrijving