Terug naar boven

Eleanor Schuyffel

Narcisme Coach Eleanor

Therapeut voor narcisme test

Engstraat 82

2340 Beerse

Introductie

Narcistisch Slachtoffer Syndrome (NSS)


De gevolgen van Narcistisch misbruik zijn niet min. Het kan leiden tot een
psychische aandoening die in de moderne psychologie de naam Narcistisch
Slachtoffer Syndroom (NSS) heeft gekregen. Deze psychische aandoening komt
voort uit langdurig emotioneel misbruik door één of meerdere personen met een
narcistische persoonlijkheidstoornis. Denk jij dat je hier aan zou kunnen lijden? Laat het er niet bij zitten.
Van slachtoffer naar Survivor.

Zelf ben ik ook Survivor en erg diep gegaan. Door weinig bekendheid destijds over Narcisme en veel onjuiste informatie, heeft mijn herstel verschrikkelijk lang geduurd en ook de mensen om me heen erg veel verdriet gedaan. Het kan zo anders! Vaak beseffen mensen zich te laat dat hij of zij lijdt aan het Narcistisch slachtoffer syndroom. Om niet verder weg te zakken is het van essentieel belang dit op tijd in te zien zodat je er iets mee kan doen. Kennis is macht. Er is nu zoveel meer bekend en duidelijk geworden is ten opzichte van een paar jaar terug.


Investeer in jezelf.

Lees de juiste boeken. Schrijf het van je af. Laat het er niet bij zitten.
En vooral vind de juiste hulp. Veel zorgverleners, psychologen, psychiaters, coachen en therapeuten zijn hier niet voor opgeleid. Let er dus op dat die persoon de juiste kennis heeft van Narcistisch misbruik, emotionele en lichamelijk mishandeling en situaties als huiselijk geweld.
Het is belangrijk dat er begrip is voor de situatie en er ingezien wordt dat de dader, de dader is en niet de instelling ‘waar twee vechten hebben twee schuld”, ieder heeft zijn/haar aandeel.
Dit is in de context van Narcistische mishandeling heel belangrijk, juist omdat je het altijd bij jezelf en jouw houding moest zoeken. Alles was jouw schuld.

Wanneer je een therapeut moet uitleggen dat dat met een Narcist anders is zit je verkeerd. Het moet niet zo zijn dat jij de therapeut moet opleiden over Narcistisme in plaats van omgekeerd.
Wanneer je met een Narcist te maken hebt of heb gehad in je leven zal je weten dat deze mensen veel sporen van ellende en hartzeer achter laten. Wanneer je je bevrijdt van de macht die de Narcist in je leven op je had, is het noodzakelijk je te realiseren dat je door verschillende fases van herstel gaat. Kennis van Narcisme en inzicht in zijn motieven en gedragspatronen helpen enorm in dit proces. Leer je emoties beter te begrijpen en kom weer aan het roer van je eigen emoties.
Want tegen de tijd dat je realiseert wat er met je gebeurd is het bijna al te laat. Jij bent ergens al enigszins verdwenen. Je hebt het beste van jezelf al weggegeven. Maar ik kan jou vertellen dat je jezelf weer terug kunt vinden. Het is nog niet te laat! Wanneer je in een relatie met de Narcist was kan ik je zeggen, je wil de Narcist niet terug. Je wilt jezelf terug. Uiteraard komen Narcisten in verschillende vormen van relaties voor. Ouders, broer, zussen, schoonfamilie maar ook collega's en werkgevers die net zoveel schade kunnen leveren als een partner relatie.

Laat mij je daarbij helpen.


De afgelopen 8 jaar heb ik me met gedreven enthousiasme verdiept in Narcisme. Na veel cursussen en lectures van experts op academisch niveau, ben ik mijn studies bij Professor Vaknin gaan volgen. De auteur van o.a Malignant Self Love, tevens zelf een gediagnosticeerde Psychopathische Narcist.
Deze unieke combinatie zorgde voor een waardevolle bron aan informatie waar ik erg bij gebaat ben om andere mensen te helpen. En nog altijd blijf ik mezelf ontwikkelen en reis Europa door om up to date te zijn voor jullie met de meest recente Universitaire studies.

De combinatie van keiharde levenservaringen in het verleden en mijn verworven kennis, kan ik je verzekeren dat je bij mij aan het juiste adres bent om begrepen, gehoord en geholpen te worden.

Met regelmaat geef ik nu zelf lezingen en Workshops. Deelnemers vertellen het ook heel helend om meer kennis te vergaren en grip te krijgen. En zeggen het interessant te vinden om je verhaal eens kwijt te kunnen. Maar vooral ook met lotgenoten en Survivors een babbeltje te kunnen doen. Wanneer er weer een workshop komt zal ik dit tevens op deze site zetten.

Mijn achtergrond:
-Bachelor Gezinswetenschappen,
-Master N.L.P.
-Gecertificeerd Geweldloze Communicatie.
-Life coach train de trainer.
Voor relatieproblemen is koppel begeleiding en individueel mogelijk.
Zou je een intake willen? Of heb je een brandende vraag over Narcisme? Mail me gerust.
Ik ben er voor jou.
Warme groet,
Coach Eleanor

Lees verder

Therapievormen

Test - Narcisme Therapie aan huis Wandeltherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Narcisme Relatiebreuk verwerken Verlatingsangst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen Koppels Jong volwassenen Ouderen Jongeren Ouders

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie in de buitenlucht Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via telefoon - gsm Therapie via e-mail Therapie via chat

Consulttype

Individuele therapie Gezinsbegeleiding Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

In overleg

Wachtlijst

in overleg

Prijs voor een consult

Gratis intake bij pakket van 5 of 10 sessiesIntake zonder pakket 30 euro Meer info vind je op de website

Duur van de sessie

1 tot 1,5 uur

Opleiding

- Op het gebied van Narcisme verschillende cursussen en workshops door Europa gevolgd.
-Momenteel in opleiding van professor Vaknin. Professor in de psychologie en zelf een psychopatische Narcist. Top expert op gebied van Narcisme.
-Gezinswetenschappen Brussel
-Master Neuro linguistisch programmeren
-Gecertificeerd Geweldloze Communicatie
-Train de trainer Non-violent Communication
-Gecertificeerd Life Coach
-Rijkserkend gediplomeerd peronal trainer
-Wellness wetenschappen

Specialicaties:

-Narcisme
-Relatie begeleiding
-Breuk verwerken en loslaten.

Leeftijd

50 jaar

Neem contact op met Eleanor

Engstraat 82

2340 Beerse

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.coaching-comeback.be

https://www.coacheleanor.com/

Routebeschrijving