Terug naar boven

Anne Geerts

Danshetleven-Missionatwork

Gestalttherapeut

Statiestraat 105

1740 Ternat

Introductie

Je bent welkom met jouw angst, onzekerheid, onrust, verdriet, moeite met... loslaten. kiezen, stoppen met piekeren, met alleen zijn of contact maken. Wil jij je terug thuis voelen in jouw lijf en jouw leven of weer in beweging komen? Samen vinden we terug de weg naar jouw hulpbronnen om blijer en vrijer het leven tegemoet te gaan en uitdagingen aan te pakken. Alles is ervaring, groeien is een proces.

TERNAT-GENT-LENNIK en ONLINE (Coronamaatregel) Therapie en/of Coaching

Gestalttherapeut/psychotherapeut ('96)

- Als Gestalttherapeut help ik jou terug voeling te krijgen met wat je nodig hebt om verder te kunnen. Vertragen, invoelen, uitdrukken, los laten, vertrouwen, van binnenuit vrijer verder gaan. Graag help ik jou thuis komen in eigen lijf en leven, om met meer gemak en vertrouwen uitdagingen in het leven aan te
gaan. Samen vinden we de weg terug naar jouw hulpbronnen om blijer en vrijer jouw unieke weg te gaan. Via gesprek e.a. werken we oplossingsgericht.
Mijn 4 jaar opleiding rondde ik af in '96 met het eindwerk" De taal van het hart. De brug tussen assertiviteit en intimiteit."

- Als Fysiek Emotioneel Energetische Therapeut werk ik met kinesiologie en de nervus vagus. Via spiertesten komen we bij de onbewuste onderliggende onverwerkte oorzaken van moeite hebben met stoppen met roken, paniekaanvallen, perfectionisme, uitstelgedrag.... We ontstressen via een specifieke techniek. in combinatie met psychotherapie of coaching ga je ook nieuw gedrag vertonen.

- Bijscholingen Emotionally Focused Therapy, Trauma informed Practive, Trauma & addiction, Polyvagal Theory, trauma essentals.

Danstherapeut/Embodied coach. 5Ritmesdocent (sinds '05-nu)

Ik breng mensen ook letterlijk in beweging. Op een natuurlijke manier wordt stappen een dans waarbij je tijd en ruimte ervaart om bewust te ademen en te bewegen in verschillende ritmes, los van danspasjes. je ontdekt jezelf, krijgt letterlijk weer grond onder je voelen, meer zelfvertrouwen en goesting om contact te maken. alles verloopt in jouw tempo en op jouw manier. Dans jezelf vrij.

- Individuele online sessies: via de wijsheid van jouw lijf vinden we antwoorden op jouw hulpvraag.

- in groep in GENT losse sessies (elke 4de zndg/mnd )., reeksen, workshops bewust bewegen, thuis komen in jouw lijf,ontspannen, terug blij en vrij bewegen in eigen tempo, op jouw unieke manier

Loopbaancoach met en zonder VDAB-cheques

Coaching voor zelfstandige of werknemer met werk gerelateerde vragen/uitdagingen inzake anders werken: werkorganisatie, perfectionisme, uitstelgedrag, assertiviteit, leiderschap, motivatie of ander werk: heroriëntatie. “Blijven of weggaan” is bespreekbaar. Als blijkt dat je weg wil, zoeken we uit welke job echt bij jouw past, in welke werkcontext jij je thuis voelt e.a. Op afspraak Gent, Ternat, Lennik, Aalst of online..

Werkervaring:

-Coaching en training ('96-'..)

Ik werk ontwikkelingsgericht met oog voor de samenhang tussen Mens, Team en Organisatie. Door 24 jaar ervaring met mensen in diverse functies kan ik snel de vinger op de juiste plek leggen en de hefboom vinden om verandering mogelijk te maken. Cultuurtransformatie is een zaak van mensen die de organisatie doen werken. Skills aanleren is op gedragsniveau uiting geven aan een visie die verbindend en motiverend werkt..

-Conflictbemiddelaar in Familiale Zaken en Sociale Zaken ('17-'23)

Bemiddelen is bereid zijn om in dialoog te blijven ondanks de verschillen. zeer belangrijk als je echt tot een oplossing wil omen waar je later nog achter kan staan omdat ook gedacht werd aan alle belangen van alle partijen (dus zeker ook de kids).

Bemiddelen in sociale zaken behelst alle conflicten op de werkvloer. In organisaties en bedrijven help ik in teamconflicten, medewerkers onderling, baas-medewerker,....

Lees verder

Therapievormen

Gestalttherapie Psychotherapie Lichaamsgerichte therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Angst - Paniekaanvallen Faalangst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Therapie & coaching: overdag en 's avonds op afspraak, Gent alleen op dinsdag
dans: maandagavonden, 4de zondag/maand en dansdagen

Wachtlijst

Neen

Prijs voor een consult

afh. van de aard van de sessie

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Gestalt psychotherapie & Psychosynthese (4 j), intuitieve ontwikkeling (3j), 5Rhythms (USA), bachelor KULeuven, Ehsal Human Resources, Bemiddeling Familiale Zaken (2j)- MEDIV, Bemiddeling Sociale Zaken (2j)- MEDIV

Korte bijscholingen: Trauma-informed Practice, Emotionally Focused Therapy (EFT), Polyvagal Theory, ontwikkelingspsychologie, DSMIV, traumahealing, loopbaancoaching, systemisch coachen, EAPT en EAGALA coaching met paarden, Fysiek Emotionele Energetische Therapie (FEET), NLP, TA, ...

Terugbetaling

ja bij CM, LM, Solidaris, Helan zolang jij er recht op hebt natuurlijk.

Beroepsvereniging

NVAGT: Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie & Gestalttheorie
als Burn out coach verbonden met VESB

Neem contact op met Anne

Statiestraat 105

1740 Ternat

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.danshetleven.be

https://ptcgent.be/team/anne-geerts/

Routebeschrijving