Terug naar boven

Guy-Louis Colinet

Psychotherapeutische gesprekspraktijk

Psychotherapeut

Kroonstraat 29

2260 Westerlo

Introductie


Hier bent u dan, sterk! Dit kan de eerste stap betekenen van de nieuwe levensweg die u inslaat. Gesprekstherapie/Psychotherapie is een waardevol en noodzakelijk pad naar persoonlijke groei en emotioneel welzijn. In een wereld die steeds veeleisender wordt, is het essentieel om ruimte te creëren voor zelfreflectie en emotionele verkenning. Praten en delen in een veilige therapeutische omgeving biedt de kans om diepgaande inzichten te verwerven en emotionele bagage te begrijpen.
Vaak worden we geconfronteerd met uitdagende levenssituaties en diepgaande emoties die moeilijk alleen te dragen zijn. Psychotherapie biedt een helpende hand om deze last te verlichten en een gevoel van opluchting te brengen. Het stelt ons in staat om onze gedachten en gevoelens te ordenen, destructieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen in ons leven te bewerkstelligen.
Diepgaande introspectie en zelfontdekking zijn cruciaal voor persoonlijke groei. Door middel van gericht gesprek kunnen we onze innerlijke wereld verkennen, onze sterke punten ontdekken en onze zwakheden begrijpen. Dit proces stelt ons in staat om veerkrachtiger en evenwichtiger te worden.
Het pad dat u gaat kiezen is een daad van zelfliefde en zorg. Het is een investering in jezelf en je toekomstig welzijn. Het biedt de kans om te groeien, te helen en sterker uit de strijd te komen. Dus, laten we praten, delen en introspectief werk omarmen, want het opent de deuren naar een gezondere en gelukkigere versie van onszelf.


Psychoanalyticus/ cognitief gedragstherapeut sinds 2007. Expertise in relatietherapie -angststoornissen -socialegedragsproblemathiek -agressiebeheersing

G.L.Coline

Lees verder

Therapievormen

Cognitieve gedragstherapie Psychotherapie Psychoanalyse Meer ...

Ondersteuning bij

Zingeving en zingevingsvragen Zorgen maken Zelfmoordgedachte Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouderen Koppels Mannen Jongeren Jong volwassenen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte

Plaats

Therapie via chat In de therapiepraktijk

Consulttype

Relatietherapie Gezinstherapie Individuele therapie Groepstherapie Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Maandag-Dinsdag- Woensdag- Donderdag

Wachtlijst

Korte wachtlijst

Duur van de sessie

45-60 min.

Opleiding

-Klinische Psychologie
-Psychotherapie/Cognitieve gedragstherapie
-Psychoanalyse

Terugbetaling

Geen

Leeftijd

55 jaar

Neem contact op met Guy-Louis

Kroonstraat 29

2260 Westerlo

Antwerpen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving