Terug naar boven

Guy Wouters

Het Bureau Met Een Hart

Psychotherapeut

Smetstraat 30

3501 Hasselt

Introductie

  1. Ik ben geboren in 1950 en dus op dit ogenblik 69 jaar.
  2. Ik volg de unieke methodiek van Prof.Dr. Irvin Yalom.

In 1983 startte ik als vrijwilliger-hulpverlener bij FreeClinic, de Open Deur en de Telefonische Hulpdienst en ging tevens cursus geven aan kanszoekenden bij N.F.T.E.

In 1998 opende ik, na een 4 jarige opleiding en talrijke bijscholingen, mijn praktijk als full-time psychotherapeut en coach. Ik gaf therapie bij mij thuis of gaf opleidingen op verplaatsing in België en Nederland. Ook gaf ik individuele coaching aan medewerkers van organisaties. Ik gaf tevens les in ziekenhuizen aan hoofdverpleegkundigen en artsen. Daarnaast gaf ik workshops aan maatschappelijk werkers, psychologen, therapeuten en orthopedagogen.

Gedurende een 5 tal jaren was ik supervisor van therapeuten en had stagears bij mij in de praktijk.

Ik volgde een bijkomende jaar opleiding in seksueel misbruik.

Naderhand een opleiding in de Gestalt therapie in Nederland.

Ik word geinspireerd door Boeddhisme, Taoïsme, Mystiek, Irvin Yalom, Ton Lathouwers, C.G.Jung, Freud, Wilber, Edel Maex, Paul Verhaeghe, Dirk De Wachter, Alain De Botton, Joke Hermsen, Jan Foudraine, en mijn uitstekende Integrale Eclectische opleiding bij de Educatieve Academie, maar vooral door mijn 4 kinderen en 6 kleinkinderen.

Ik had niet alleen kennis over depressie, angst, stress en andere problemen vanuit mijn 4 jarige opleiding, maar ondervond het ook aan de lijve. Ik kende zelf een periode van depressie en angst en leerde hiermee omgaan, en mag mij dan ook zeker ervaringsdeskundige noemen. Door hiermee te leren omgaan, gaf het me meer PRAKTISCH inzicht in deze problemen, en begon ik mijn eigen unieke stijl van therapie te ontwikkelen.

Tijdens de therapiesessies neem ik ruim de tijd om naar je te luisteren en dingen te duiden, duurt dat 2 uur, dan is dat geen probleem. Wil je een korte sessie, omdat je nog niet zoveel draagkracht hebt, dan pas ik mij daar aan aan.

Ik hanteer principieel democratische tarieven normaal 38euro .Een sessie duurt minimum 1 uur. Is het nodig werken we wat langer. Ik geef ook wanneer gewenst opdrachten mee voor thuis en werk.

Heb je financiële problemen dan betaal je 25 euro per sessie. Omdat volgens mij iedereen recht heeft op hulp en niet alleen diegenen die het zich kunnen veroorloven.

Na afspraak, kan je ook in het weekend en op feestdagen bij mij terecht.

Ik werk niet alleen vanuit mijn kennis en levenservaring, maar vooral vanuit mijn kwetsbaarheid en vanuit mijn HART.

Tot slot, ik doe dit werk, omdat ik van mensen hou !

Lees verder

Specialisaties

Psychotherapie Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy Bedrijfs- /groepsbegeleiding Holistische therapie Familieopstellingen Counseling Begeleiding Existentiële therapie Focusing Business- en team coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Ademhalingsproblemen Angst - Fobieën Angst Assertiviteit Automutilatie Angststoornis Angst - Paniekaanvallen Beroepskeuze Carrière Bindingsangst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Koppels Jong volwassenen Jongeren Mannen Vrouwen Volwassenen Samengestelde gezinnen Ouderen Gezinnen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie via chat Therapie over het internet Therapie via skype Therapie via telefoon - gsm

Consulttype

Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele therapie Groepstherapie Gezinstherapie Gezinsbegeleiding

Talen

Deens Duits Chinees Engels Frans Nederlands

Werkmomenten

7 dagen op 7, dus ook weekends en feestdagen.

Wachtlijst

Praktisch geen.

Prijs voor een consult

38 en 25 euro

Duur van de sessie

De tijd die nodig is. Maximaal 2 uur.

Opleiding

Educatieve Academie
Schouten en Nelissen
IMD
Kluwer Opleidingen
Free Clinic
TeleOnthaal
De Open Deur
N.F.T.E.
Vorming Rond Seksueel Misbruik
Boeddhistische Psychologie
Taoistische Psychologie

Leeftijd

69 jaar

Beroepsvereniging

N.A.P Amsterdam en Parijs.

Neem contact op met Guy

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Smetstraat 30

3501 Hasselt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.guywouters.be

Routebeschrijving