Terug naar boven

Stefaan Vandendriesch

Healing You

Energetisch therapeut

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Introductie

Healing You zoekt samen met jou naar een oplossing op maat voor jouw probleem want bij Healing You ben je niet zomaar een nummer maar een individu die de beste zorg verdient!

Wie ben ik?

Ik ben Stefaan. Papa van Febe en Xander en man van Anja. Meer dan 15 jaar geleden kreeg ik de diagnose CVS (chronisch vermoeidsheidssyndroom) opgekleefd. Het was de start van een zoektocht naar antwoorden en therapieën die mij konden helpen. Ik heb zelf het helend effect van diverse therapieën zoals Bleu Dot Energy, Psych-K, Access Bars, Reiki, energetisch werk en coaching mogen ervaren. Ik herwon mijn zelfvertrouwen, kon blokkades in mezelf opheffen en kreeg terug energie. Bovendien werd duidelijk dat het niet om CVS ging, maar dat ik eigenlijk hooggevoelig ben.

Ik heb door de jaren heen mijn eigen methode ontwikkeld, namelijk de Be Connected Method© maar uiteraard bied ik nog veel meer aan zodat ik iedereen kan helpen met de techniek die het best bij hem of haar past.

Om jou op de best mogelijke manier te kunnen helpen bied ik volgende zaken aan:


Blue Dot Energy method (energetische coaching)
Be Connected Method©
Psych-K
Coaching (burn-out/bore-out & HSP) of gecombineerd met Psych-K
Access Bars
Natuurcoaching


Blue Dot Energy:

Blue Dot Energy is een zeer krachtige vorm van energetisch healen en dit op DNA niveau (cellen en genen). Wanneer er een disbalans is ontstaan op fysiek of mentaal vlak zal de energetisch coach in eerste instantie door middel van uitlijning van de ruggengraat en het bekken ervoor zorgen dat jij weer in balans komt. Achteraf worden de plaatsen waar de symptomen zich voordoen dan verder individueel behandeld.

Deze uitlijning is zeer belangrijk omdat:

Wanneer het hoofd, de wervelkolom of het bekken in een afwijkende positie zijn komen te staan omwille van een trauma of een disbalans, kunnen er allerlei klachten ontstaan van fysieke of mentale aard waardoor jij je misschien niet goed voelt. Zelfs bij trauma’s die jaren geleden zijn ontstaan werkt deze healing perfect. Het gaat hier om het in balans brengen door middel van energie en niet door middel van manipulatie.

Waarom is Blue Dot zo krachtig?

Aangezien de Blue Dot Energy method werkt op DNA niveau zullen beschadigde en/of zieke cellen in staat zijn opnieuw te regenereren naar gezonde cellen waardoor jij fysiek en mentaal terug in balans komt!

Waar kan Blue Dot voor gebruikt worden?

Bij baby’s en kinderen kan het onder andere gebruikt worden voor:

- Hoofdpijn- Hoge mate van onrust- Concentratiestoornissen- Gevolgen van een val of ongeval- Buikpijn & krampen -huilbaby...

...

Bij volwassenen kan het onder andere gebruikt worden voor:

- Algemene gezondheidsproblemen- Mentale en emotionele problemen- Immuunsysteem- Stress, Burn-out & Bore-out- Concentratiestoornissen en onrust- Gevolgen van een val of ongeval (sneller herstellen van trauma's, verwondingen & breuken)- Borst- en buikklachten- Zenuwpijnen- Hyperventilatie- Fibromyalgie- Rug-,nek en schouderproblemen- Ondersteuning van kankertherapie- Chronische ziekte en mentale blokkades...


Be Connected Method©

Dit is een zeer krachtige methode die 3 technieken combineert. In de Be Connected Method© wordt er energetisch gecoacht maar tegelijk gaan we ook op onderbewust niveau zaken herschrijven en al deze kennis & gevoelens worden uiteindelijk samengebracht en getransformeerd in het hart van waaruit we deze gaan integreren in èlke cel. Dit maakt deze methode zo uniek. Er wordt op verschillende niveau’s of lagen tegelijk gewerkt wat maakt dat je met zowat elk probleem aan de slag kan gaan.

Belangrijk is wel om te beseffen dat de techniek op zich geen dingen zal veranderen maar dat alle kracht, knowhow en wijsheid in jezelf zit waardoor jij, geholpen door de Be Connected
Method© de sleutel in handenhebt om jezelf laag per laag te helen, te bevrijden en de persoon te worden waar jij altijd al van hebt gedroomd.De healing zorgt er dan ook voor dat je stap voor stap je rugzak kan leegmaken. Dat je een meer bevrijd gevoel krijgt. Dat je weer dichter bij jezelf komt. Dichter
bij de persoon die jij in wezen bent, je echte ik. Dat je jezelf beetje bij beetje kan bevrijden van het lichaam waar jij misschien al jaren in gevangen zit.

Coaching & Psych-K:

Wat is coaching?

In coaching gaan we op zoek naar belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je terecht komt in een tunnelvisie. Je zoekt naar oplossingen maar vindt ze niet. Vaak zijn je zelfvertrouwen en eigenwaarde zeer laag en zie je zelf geen uitweg. In de coachingsessies gaan we op zoek naar de overtuigingen, waarden en normen die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt in rondjes te draaien of steeds met dezelfde problemen wordt geconfronteerd. Dankzij coaching krijg je nieuwe inzichten waardoor je "model of the world" of de kijk die jij hebt op jouw wereld verruimd. Je krijgt ook kapstokken, tips en tricks mee die ervoor zorgen dat je anders gaat denken, jezelf anders voelt en ook hiernaar handelt. Ze noemen dit ook wel de wet van aantrekking of in NLP het Mercedes Model waarin je aantrekt wat je denkt, hoe je jezelf voelt en hoe je handelt.

De coaching kan gegeven worden in de praktijkruimte maar indien jij dit wenst kunnen we ook de natuur intrekken. Het voordeel hiervan is dat de natuur heel veel inspiratie brengt. Vaak zie je spiegels van je eigen leven in de natuur. De natuur is ook een helende plaats en zeer prikkelarm waardoor sommige oefeningen gewoon makkelijker gaan buiten dan binnen in de praktijk. En last but not least, doordat je in beweging bent krijg je vaak ook nieuwe inzichten.

Waarom Psych-K of energetische Healing combineren met coaching?

Tijdens de coaching-sessies geeft de cliënt vaak antwoorden vanuit zijn ratio (bewustzijn). Dit stemt echter niet altijd overeen met wat er zich afspeelt in het onderbewustzijn. Via Psych-K of energetische healing krijgen we toegang tot dat onderbewuste. Hierdoor zal de coaching nog ‘sterker’ worden en zullen we gerichter en soms ook sneller tot de kern kunnen komen waardoor het resultaat alleen maar zal verbeteren. Bovendien kan ervoor gezorgd worden dat het zelfvertrouwen en zelfbeeld door middel van Psych-K worden verhoogd. Op deze manier slaan we dus twee vliegen in één klap. Ook angsten (zoals bvb faalangst, de angst om niet te voldoen, de angst om anderen teleur te stellen...) kunnen we door deze methode gericht aanpakken. Uiteraard geef jij aan of de coachings al dan niet worden aangevuld met deze methoden.

Wat is Psych-K?

Bij Psych-K gaan we onmiddellijk communiceren met het onderbewustzijn en dit herprogrammeren zonder dat je daarvoor hoeft in hypnose te gaan! Je bent je dus de ganse tijd bewust van wat er met jou gebeurt.

Bij Psych-K ga je dus aan de slag met jouw ondermijnende overtuigingen en vervangt deze door overtuigingen die je helpen te groeien als persoon. Deze overtuigingen kunnen privé- maar ook professioneel- of relationeel gerelateerd zijn. Door de stress van de overtuigingen te halen voel je je rustiger, heb je meer vertrouwen, je voelt je meer bevrijd en doordat je de beperkende gedachten transformeert naar positieve gedachten zal je op een heel andere manier naar de dingen kijken waardoor je ook andere - positievere resultaten krijgt.

Met Psyck-K zijn er oneindig veel mogelijkheden.Disclaimer:
Deze methoden zijn geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd tijdens de sessie en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.
Lees verder

Specialisaties

Energetische therapie Coaching Psych-K Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Bore-out HSP - Hoogsensitief Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Kinderen Jong volwassenen Jongeren Ouderen Ouders Volwassenen Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Dicht bij trein station

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via chat Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Steeds op afspraak

Prijs voor een consult

65

Duur van de sessie

1 tot 1.5 uur

Opleiding

- Master Energetisch werk
- Blue Dot Energy
- Master in Burn-out & Bore-out en HSP
- Psych-K facilitator

Beroepsvereniging

Intuïtief werk

Neem contact op met Stefaan

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.healingyou.be

Routebeschrijving