Terug naar boven

Stefaan Vandendriesch

Healing You

Energetisch therapeut

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Introductie

Kamp jij met angsten? Zit jij met fysieke of mentale blokkades of wens jij opnieuw dichter bij jezelf te komen en meer in je eigen kracht te staan? Heeft je narcistische partner, ouder, zus of vriend(in) je volledig in zijn of haar macht en heeft dit ervoor gezorgd dat je jezelf niet meer (her)kent en dat je zelfvertrouwen een serieuze knauw heeft gekregen? Wens je opnieuw jezelf te (her)ontdekken of heb je nood aan spirituele groei? Dan wil ik jou hierin graag begeleiden.

Ik ben Stefaan, man van Anja en vader van Febe en Xander. Ik ben hoogsensitief en ben zelf opgegroeid in een narcistische omgeving. Het was heel moeilijk om in deze omgeving mezelf te kunnen en mogen zijn. Hierdoor verloor ik mezelf steeds een beetje meer tot ik op een punt kwam waar ik mezelf niet meer herkende. Ik niet meer wist wie ik was of waar ik voor stond. Wat mijn missie in het leven was. Ik specialiseerde mij ook in mezelf steeds meer aan te passen aan wat anderen van mij verwachtte of wat ik dacht dat ik anderen moest geven. Ik pleasde steeds meer tot ik helemaal leeg gegeven was. Ik kwam in een zware burn-out terecht. Dit was voor mij het keerpunt waarop ik besefte dat ik zo niet verder wou en kon. Ik ging op zoek naar mijn ware ik door middel van cursussen, therapieën, opleidingen en kwam op deze manier weer stap voor stap in mijn ware kracht te staan. Uit alles wat ik ondernam, pikte ik inzichten en stukjes kennis mee. Ik leerde ook technieken aan om mezelf te bevrijden alsook om deze op mensen zoals jij toe te passen. Zo ruimde ik mijn rugzak beetje bij beetje op zodat ik een steeds meer bevrijd gevoel kreeg. Doordat mijn gevoel en gedachten veranderden, was het voor mij mogelijk om andere mensen en situaties aan te trekken. In plaats van mensen die mij leeg zogen, waarbij ik steeds op mijn hoede moest zijn en die allerlei verwachtingen hadden, trek ik nu mensen aan die mij begrijpen en waarbij ik mezelf kan en mag zijn.

Dankzij alle kennis die ik in de loop der jaren vergaarde, werk ik met verschillende technieken zoals Psych-K, Blue Dot Healing techniek, coaching…én mijn eigen ontwikkelde techniek: Be Connected – Way of Life. Ik werk ook met opdrachten omdat ik ervan overtuigd ben dat wanneer je op een andere manier leert denken en handelen, je positieve dingen in het leven aantrekt.


Belangrijk is dat ik steeds kijk naar het hele plaatje in plaats vanuit puur een symptoom omdat ik enkel op deze manier een totaalbeeld krijg van wie jij als persoon bent en wat jouw blokkades of trauma’s zijn.

Omdat iedereen uniek is en een andere aanpak vereist, begin ik steeds met een intakegesprek. Dit gesprek is heel belangrijk omdat ik jou eerst beter wil leren kennen om te voelen op welke manier ik jou het best kan helpen en om na te gaan of er een klik is en jij je veilig voelt. Voel jij dat dit het geval is, dan kunnen we een vervolgsessie inplannen. De hoeveelheid, frequentie en het tempo bepalen we samen naargelang de verwachtingen of noden die jij hebt. Een sessie duurt 1,5 uur en de investering in jezelf is 70 euro per sessie.

Ik wens jou heel veel plezier met jouw persoonlijk proces en groei.


Disclaimer:

Deze methoden zijn geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd tijdens de sessie en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.
Lees verder

Therapievormen

Energetische therapie Traumatherapie Coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Narcisme Angst Angst - Paniekaanvallen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Kinderen Koppels Jong volwassenen Jongeren Ouderen Ouders Volwassenen Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Dicht bij trein station

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Steeds op afspraak

Prijs voor een consult

70
10 sessies aan 700 Euro + 1 sessie gratis

Duur van de sessie

1 tot 1.5 uur

Opleiding

- Energetisch werk (Samma centrum - Petra Verhoeven)
- Blue Dot Energy (Quantum Academy)
- Psych-K facilitator (Blij met jezelf - Veronika Gosselin)
- Master in Burn-out & Bore-out en HSP (Centrum Open Mind)
- Be Connected Method©
-Mental coaching (Inge Rock)
- Burn-out/Bore-out (Dr. Luc Swinnen)

Neem contact op met Stefaan

Snakkaertstraat 20

1700 Dilbeek

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.healingyou.be

Routebeschrijving