Terug naar boven

Inge Spileers

Psychotherapeut

De Craenestraat 29

9881 Bellem

Introductie

Wil je graag meer energie, levenslust, doorheen je problemen breken? ’s Morgens wakker worden en
echt zin hebben in je dag? Het is mogelijk je uitdagingen op te lossen en je beter te voelen en dit aan de hand van vrij eenvoudige methodes.

Is het burn-out, relatiemoeilijkheden, zingeving, overgewicht, depressieve of angstige gevoelens, fysieke klachten of andere zaken die je bezwaren, we kunnen ze beetje bij beetje doen smelten zoals sneeuw voor de zon. En nu denk je misschien, dat klinkt wel heel rooskleurig maar ik zie dagelijks in mijn
praktijk hoe mensen grote veranderingen creëren in hun leven en doorbraken maken van zaken waar ze al lang tegenaan lopen. En ongetwijfeld sneeuwt het nog wel eens, maar ik leer je hoe je dit zelf kan aanpakken.

De dag van vandaag gebeurt er ruim wetenschappelijk onderzoek via hersenscans e.d. en zodoende zijn er verschillende methodes ontstaan die heel efficiënt werken, waaronder EFT (Emotional Freedom Technique). Je wordt opnieuw kapitein van je schip en hebt niet meer het gevoel dat het schip met jou op de loop gaat. Ook kan je deze methode gemakkelijk zelf aanleren zodat je er thuis volop mee aan de slag kunt.

Het is mijn wens dat ieder een vervuld en gelukkig leven mag leiden en zijn potentieel kan neerzetten hier op aarde. Het is mogelijk ook voor jou, wat ook de zaken zijn die je momenteel hinderen.

Ik geef elke maand bovendien workshops in EFT en ook in Quantum Fysica, heel praktisch nl hoe je volgens de wetten van de Quantum Fysica jouw leven kan helen en moeilijke situaties kan oplossen. De dynamiek in groep maakt dat mensen snel kunnen evolueren en ook de steun van anderen in vergelijkbare situatie is van onschatbare waarde. Meer hierover vind je op mijn website.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken, stuur me gerust een mailtje of je kan me ook bellen. Ik beantwoord graag je vragen.

Van harte,
Inge

Lees verder

Therapievormen

Psychotherapie EFT - emotional freedom techniques Life coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfontplooiing Communicatievaardigheden Ouderschap Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Ouderen Personen met een fysieke beperking Personen met een visuele beperking Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

ma t/m zaterdag : 9u-20u

Prijs voor een consult

90 euro

Duur van de sessie

75min

Opleiding

maatschappelijk assistente
lichaamsgerichte psychotherapie volgens Pesso
Clinical EFT
PSYCH-K®
Living The Connection
Mindfulness
Zonreflex
Methode ' beperkende banden verbreken' van Phyllis Krystal
Geweldloze communicatie Rosenberg
ThetaHealing®
Emotiecoaching Vera Helleman
Healy Frequencies

Neem contact op met Inge

De Craenestraat 29

9881 Bellem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.ingespileers.com

Routebeschrijving